Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Benito Raman over zijn transfer naar Anderlecht: “Familiale omstandigheden hebben terugkeer versneld”

ANDERLECHTBenito Raman heeft zijn rekening in België geopend, al leverde het Anderlecht slechts een punt op bij Eupen. Raman ziet dat zijn nieuwe ploeg nog offensief werk voor de boeg heeft en daar tijd voor nodig zal hebben. “Maar tijd is er natuurlijk niet.” 

6 reacties

 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Raman zal doen waarvoor hij is gehaald, zeker weten. Tegen einde seizoen staat de teller ook op 10. Uiteraard met de winning goal bij de simpelste club van het land, Jefke, in Brugge.
 • glenn wouters

  1 jaar geleden
  Typisch het Belgisch voetbal. Spelers uit het buitenland kopen van ploegen die degraderen, of bankzitters. En die worden hier onthaald als helden, met een vet contract erbovenop. Een speler die zo denigrerend gedaan heeft over een club zou de desbetreffende club nooit mogen kopen. Of hebben ze bij Anderlecht geen greintje trots?
 • James Williams

  1 jaar geleden
  Raman blinkt vooral in 1 ding uit. Compleet gebrek aan verstand dus hij past wel goed bij de meest simpele ploeg van België die veruit de slechtste trainer ooit heeft
 • Rudy Claes

  1 jaar geleden
  Weet je nog Benito ? Al wie da nie springt ? Wel nu zit je op je plaats. Succes gewenst!
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Raman wat een transfer voor paars-wit ...🙄...? Niets beters gevonden betaalbaar mss ... Is geen meerwaarde voor de club
 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.