Arnstad en Kouamé.
Volledig scherm
Arnstad en Kouamé. © Photonews

Arnstad tot 2025 bij Anderlecht, Kouamé neemt afscheid van fans: “Weet dat ik jullie nooit vergeet”

AnderlechtDe ene blijft, de andere gaat. Terwijl Christian Kouamé afscheid nam van Anderlecht, verlengde Kristian Arnstad zijn contract tot 2025.

1 reactie

 • Frankie A S Goethals

  3 maanden geleden
  Enigsinds spijtig dat Kouamé vertrekt, maar als hij 10 miljoen moet kosten dan mag hij vertrekken. Voor dat geld kan je zeker 2 andere goede spelers kopen voor de spits. Dat Arnstad bijtekent is wél zeer goed. Een jonge speler met grinta en techniek die ook Verschaeren kan vooruit stuwen als concurrent. Eén van beiden kan na volgend seizoen de kassa doen rinkelen voor een bijkomende stap voorwaarts.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Invaller Fabio Silva breekt return tegen Paide open met goal en assist, RSCA in laatste Conference League-voorronde tegen Young Boys
  Conference League
  11

  Invaller Fabio Silva breekt return tegen Paide open met goal en assist, RSCA in laatste Conference Lea­gue-voorronde tegen Young Boys

  Fluitconcerten maakten plaats voor applaus. Anderlecht speelde een uur lang ondermaats tegen Paide, maar won uiteindelijk nog ruim dankzij - alweer - Fábio Silva. Nu al de chouchou van het Park. “Het ontbrak ons een beetje aan alles: positiespel, intensiteit, relance...”, analyseerde Felice Mazzu het zwakke begin van zijn ploeg.