Vandenhaute en Coucke.
Volledig scherm
Vandenhaute en Coucke. © Photo News

Anderlecht ziet licht aan het einde van de tunnel: Kapitaalsverhoging is een feit, Verschueren verkoopt aandelen, Verbeke wordt CEO

AnderlechtAnderlecht lijkt financieel gered. De langverwachte kapitaalsverhoging van 42 miljoen euro werd vanochtend doorgevoerd. Nog opvallend: Michael Verschueren verkoopt zijn aandelen, Peter Verbeke wordt de nieuwe CEO.

20 reacties

 • Philippe De Naeyer

  5 maanden geleden
  Eric Bex, Coucke heeft echt wel andere bronnen van inkomsten en ziet Rsca meer als een prestigeproject. Rsca brengt Coucke zelfs al geld op door de zakenrelaties die in de loges en het restaurant tot stand komen. En zelfs als hij Coucke zou cashen wnn de club terug zelfredzaam is, is dat maar meer dan normaal voor een andeelhouder die een zinkend schip terug bevaarbaar maakt.
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Beste Roel denk je nu echt dat Coucke als een Sinterklaas al dat geld in Anderlecht investeert? Coucke is een zeer gehaaide zakenman. Sommigen beseffen dat blijkbaar nog niet. Investeringen moeten opbrengen en dat is ook economie hoor 😉. Van zodra Anderlecht terug zelfredzaam zal zijn, is Coucke de eerste die zal cashen.
 • Roel Ylen

  5 maanden geleden
  Ivan en Freek moeten dringend eens Economie gaan leren want een kapitaalsinjectie heeft niets te maken met schuld :) verder spreekt ook een van "tot coucke het terug wilt dan horen we het weer" het kwijtschelden van schulden gebeurd wel officieel met notaris. Is dus niet meer mogelijk om terug te vragen of denk je dat hij gewoon opeens binnenkomt en zegt "aja laat die 50 milj maar" xd
 • Koen BAUTMANS

  5 maanden geleden
  Veel succes.
 • Bart Vermeulen

  5 maanden geleden
  Zelfs zonder schulden zullen ze niks deftigs moeten kopen en maar goed ook!! :-)
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Guillaume Gillet straks met beloften Anderlecht in 1B?
  Anderlecht
  11

  Guillaume Gillet straks met beloften Anderlecht in 1B?

  Keert Guillaume Gillet (38) na zes jaar terug naar Anderlecht? De kans bestaat dat hij volgend seizoen uitkomt in 1B met de beloften van Anderlecht. Bij de integratie van de beloftenteams in 1B is overeengekomen dat er twee spelers ouder dan 30 jaar mogen aantreden, op voorwaarde dat ze niet in actie komen met de A-ploeg. De gesprekken tussen Anderlecht en Gillet lopen en hij heeft ook een aanbod op zak, maar een akkoord is er nog niet. Van een eventuele duobaan speler-assistent-coach is op dit moment geen sprake. Al zou Gillet met zijn ervaring wel een belangrijke rol op zich nemen in de kleedkamer en op het veld.