Photo News/rv
Volledig scherm
© Photo News/rv

Anderlecht vist achter het net: Joshua Zirkzee woont de wedstrijd tussen AC Milan en Bologna bij

Jupiler Pro LeagueAnderlecht vist dan toch achter het net. Joshua Zirkzee (21) trekt naar het Italiaanse Bologna. De Nederlander woonde zelfs al de wedstrijd tussen AC Milan en Bologna bij.

42 reacties

 • FRANS DE ROUCK

  1 maand geleden
  Ik begrijp niet waarom ze zich niet richten op Kouam'e. Ik zou niet twijfelen Meer kracht die de anderen zou vrij maken.
 • Luc Bouten

  1 maand geleden
  Stefan paul… ik ben ook Anderlecht.. maar top….!!! Jestrogoal en mitrovic… da was top!! Hun uitstraling alleen al!! Maar.. kan me vergissen..
 • john dewit

  1 maand geleden
  Dit zijn zuid Amerikaanse toestanden afblijven rsca ! Er komt wel iets anders op het pad van Verbeke en co .
 • Ief Dubois

  1 maand geleden
  Aan deze voorwaarden koop je toch geen speler...Goed gedaan van Anderlecht
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Waarom doet Club geen poging? Wat als Jutglà zich blesseert en gaat die jongen Europees, nationaal en voor de Crocky Cup alle matchen spelen? Ook weer slim hoor Club om al jouw spitsen van de hand te doen 😲.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Invaller Fabio Silva breekt return tegen Paide open met goal en assist, RSCA in laatste Conference League-voorronde tegen Young Boys
  Conference League
  11

  Invaller Fabio Silva breekt return tegen Paide open met goal en assist, RSCA in laatste Conference Lea­gue-voorronde tegen Young Boys

  Fluitconcerten maakten plaats voor applaus. Anderlecht speelde een uur lang ondermaats tegen Paide, maar won uiteindelijk nog ruim dankzij - alweer - Fábio Silva. Nu al de chouchou van het Park. “Het ontbrak ons een beetje aan alles: positiespel, intensiteit, relance...”, analyseerde Felice Mazzu het zwakke begin van zijn ploeg.