Photo News/rv
Volledig scherm
© Photo News/rv

Anderlecht vist achter het net: Joshua Zirkzee woont de wedstrijd tussen AC Milan en Bologna bij

Jupiler Pro LeagueAnderlecht vist dan toch achter het net. Joshua Zirkzee (21) trekt naar het Italiaanse Bologna. De Nederlander woonde zelfs al de wedstrijd tussen AC Milan en Bologna bij.

42 reacties

 • FRANS DE ROUCK

  3 maanden geleden
  Ik begrijp niet waarom ze zich niet richten op Kouam'e. Ik zou niet twijfelen Meer kracht die de anderen zou vrij maken.
 • Luc Bouten

  3 maanden geleden
  Stefan paul… ik ben ook Anderlecht.. maar top….!!! Jestrogoal en mitrovic… da was top!! Hun uitstraling alleen al!! Maar.. kan me vergissen..
 • john dewit

  3 maanden geleden
  Dit zijn zuid Amerikaanse toestanden afblijven rsca ! Er komt wel iets anders op het pad van Verbeke en co .
 • Ief Dubois

  3 maanden geleden
  Aan deze voorwaarden koop je toch geen speler...Goed gedaan van Anderlecht
 • Eric Bex

  3 maanden geleden
  Waarom doet Club geen poging? Wat als Jutglà zich blesseert en gaat die jongen Europees, nationaal en voor de Crocky Cup alle matchen spelen? Ook weer slim hoor Club om al jouw spitsen van de hand te doen 😲.
 1. Streep door de rekening van Anderlecht? Yari Verschaeren mogelijk langer out met knieblessure
  RSC Anderlecht
  1

  Streep door de rekening van Anderlecht? Yari Verschae­ren mogelijk langer out met knieblessu­re

  Op Anderlecht maken ze zich ook zorgen om de knie van Yari Verschaeren. Verschaeren raakte afgelopen donderdag geblesseerd tegen FCSB. Zaterdag was de medische staf nog hoopvol dat de tien kon aantreden tegen Eupen, maar zondag bleek de pijn te zijn toegenomen. “Hij ondervond last van zijn knie en we willen de blessure vooral niet erger maken”, zei Veldman na de zege tegen Eupen. “Daarom speelde hij niet. Of hij er in Silkeborg wel zal bij zijn weet ik nog niet, er moeten nog een aantal onderzoeken gebeuren.”
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 1. “Nóg wat drama voor hun docureeks”: onze chef voetbal keek mee naar de persconferentie van de voorzitter
  PREMIUM
  ANDERLECHT
  10

  “Nóg wat drama voor hun docureeks”: onze chef voetbal keek mee naar de persconfe­ren­tie van de voorzitter

  ‘Mauve’ - de docureeks van paars-wit - krijgt content in overvloed. Inclusief een aanzienlijke dosis drama. En plotwendingen. Want wat is daar de voorbije jaren nu allemaal niet gebeurd, vraagt onze chef voetbal zich af. “Je hebt een telraam nodig om het aantal personeelswissels bij te houden. Maar als de resultaten er niet zijn, dan is de coach afdanken de evidente en de gemakkelijkste zet. Een scoutingsdepartement, laat staan een spelersgroep, gooi je niet zomaar op straat.”