Wesley Hoedt gaat niet mee naar Kreta. Robin Veldman wél en neemt als assistent de leiding.
Volledig scherm
Wesley Hoedt gaat niet mee naar Kreta. Robin Veldman wél en neemt als assistent de leiding. © Photo News

Anderlecht vertrekt op stage naar Kreta zonder Hoedt, Esposito en... hoofdcoach

AnderlechtEen winterstage naar Kreta. Anderlecht bereidt zich in het Grieks winterzonnetje voor op het vervolg van de competitie. Dat doet het zonder Wesley Hoedt en Sebastiano Esposito, beide spelers zijn overbodig. Een nieuwe hoofdcoach ontbreekt overigens ook nog in Kreta.

6 reacties

 • peter destoop

  2 maanden geleden
  is hun eigen trainingskamp in neerpede niet meer voldoende? Het wordt hoogtijd dat die zgn " wintertstages " (lees vakanties) afgeschaft worden.
 • Evan De Jongh

  2 maanden geleden
  Albert, wie staat er op die shortlist? Ik geef toe dat Anderlecht nog steeds een grote naam is in Europa maar weet niet dat veel gevestigde trainers op zoek zijn naar een club als Anderlecht. Misschien jong talent een kans geven, begrijp dat de huidige T1 liever bij de jeugd of beloften blijft, vroeger was de kans groot als je bij een club begon die meestal laatste staat dat die vlug van trainer wisselen, tegenwoordig is dit bij Anderlecht ook, wat is nog verschil met Kortrijk, Oostende, Cercle
 • Ayse Ozyasar

  2 maanden geleden
  Het gaat weer een gehuur zijn van derde rangsbuitenlanders
 • Bruno willems

  2 maanden geleden
  Martinez past bij anderlecht balletje vanachter tot midden en terug en we hebben 70 % balbezit tijdens het interview
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Het ziet er goed uit. Het shortlistje van Jesper mag er best zijn. Óók de vervanging van Esposito is zogoed als rond, huur met optie. Laat de wintermercato maar komen.
 1. Veertien verdachten vervolgd voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht

  Veertien verdachten vervolgd voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht

  In de zaak over gesjoemel bij de verkoop van voetbalclub Anderlecht, heeft het federaal parket de raadkamer van Brussel gevraagd om het dossier door te verwijzen naar de correctionele rechter. Zo bericht de krant De Tijd woensdag en wordt ook bevestigd aan onze redactie. Het parket vraagt de vervolging van elf personen en drie vennootschappen voor een waaier aan feiten: oplichting, valsheid in geschrifte, witwassen, private corruptie, schending van het beroepsgeheim en misbruik van vertrouwen.
 2. ‘Coucke buiten. Wouter buiten. Stap 1: Cultuuromslag? Uw ontslag!’: harde kern Anderlecht blijft protesteren
  45

  ‘Coucke buiten. Wouter buiten. Stap 1: Cultuurom­slag? Uw ontslag!’: harde kern Anderlecht blijft proteste­ren

  ‘Coucke buiten’. ‘Wouter buiten’. ‘Stap 1: cultuuromslag? Uw ontslag’. ‘Coucke: neem je verantwoordelijkheden’. De spandoeken in de hoek van het stadion in het Lotto Park spraken boekdelen, even voor de aftrap van de partij tegen Antwerp. Laat het duidelijk zijn dat de harde kern van Anderlecht na de vele wissels binnen alle paars-witte geledingen nog niet tevreden is over de gang van zaken bij hun club. Naast zwarte rook werd er ook een bommetje afgestoken.
 1. Anders Dreyer, de Deen van 4,2 miljoen euro: “Anderlecht was een makkelijke keuze. Die drie sterren op de badge staan er niet voor niets”
  Play
  15

  Anders Dreyer, de Deen van 4,2 miljoen euro: “Anderlecht was een makkelijke keuze. Die drie sterren op de badge staan er niet voor niets”

  Zulte Waregem morgen komt net als voor de gekwetste Refaelov nog te vroeg voor Anders Dreyer (24) na de Deense competitiestop van twee maanden, maar Anderlecht verwacht heel wat van zijn nieuwste aanvaller. Bij zijn voorstelling tempert de flankaanvaller die voor 4,2 miljoen euro overkwam van FC Midtjylland, maar toont hij zich ook gezond ambitieus.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.