Adrien Trebel.
Volledig scherm
Adrien Trebel. © BELGA

Anderlecht verlengt contract Trebel niet: “Hij past niet meer in onze sportieve plannen”

AnderlechtAdrien Trebel (31) heeft geen toekomst meer bij Anderlecht. Het aflopende contract van de Fransman zal niet worden verlengd, zo laat Jesper Fredberg weten. “Hij past niet meer in onze sportieve plannen”, zegt de Deen. Trebel, momenteel out met een hamstringblessure, zal tot het einde van het seizoen wel deel blijven uitmaken van de A-kern.

23 reacties

 • Erwin Van dorpe

  2 maanden geleden
  Jammer. Goede speler geweest maar veel te veel geblesseerd. En leeftijd ook e. Over zijn top
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Groot gelijk. Een grootverdiener met veel te weinig rendement dus een zeer logische beslissing.
 • Eddy DeGoei

  2 maanden geleden
  Cullen was veel goedkoper en haalde wel een constant niveau. Trebel heeft Anderlecht niks bijgebracht.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Correcte conclusie, té duur, té oud, té veel gekwetst en dus onrendabel. Zíjn láátste wedstrijden met Anderlecht waren trouwens van bedroevend niveau. Diawara is zéker de betere versie, ná dit seizoen, als hij terug op zijn niveau is.
 • Guy Lefebure

  2 maanden geleden
  In financiële plannen zeker.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.