Zirkzee in Anderlecht-shirt en met Kompany.
Volledig scherm
Zirkzee in Anderlecht-shirt en met Kompany. © RSCA Studio

Anderlecht trekt Bayern-spits Joshua Zirkzee op huurbasis aan: “Meteen klik met Kompany”

AnderlechtAnderlecht heeft zijn beoogde spits te pakken. Het Nederlandse talent Joshua Zirkzee (20) komt over van Bayern München. Paars-wit huurt Zirkzee voor één seizoen zonder aankoopoptie.

37 reacties

 • Robert De Beukeleer

  4 weken geleden
  oei tegen Vitesse was precies de klik al over
 • Marc Vanmeerbeeck

  2 maanden geleden
  Een echte topspeler voor Anderlecht ! Zijn nek is nu al dikker dan zijn hoofd ! En waar blijft het proces ? Spelers huren en eigen jeugd, zoals El Hadj of Verschaeren op de bank of de tribune zetten. Goed bezig !
 • Frederik Janssens

  2 maanden geleden
  Ze zouden beter Ashimeru op de bank zetten. Heeft echt nog niets gepresteerd terwijl Anderlecht goeie spelers als Vlap, Trebel en Refaelov heeft die op die plaats kunnen spelen. Kompany bakt er werkelijk niets van en moet ontslagen worden. Iedere andere trainer gaat beter doen.Verschaeren ook op de bank zetten, sinds zijn blessure brengt hij niets meer.Zet Raman op zijn plaats, Thelin id spits en Amuzu op rechts en het zal al veel beter gaan.Refaelov, vlap of Trebel op middenveld als spelmaker.
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  En is goedkoper dan okereke ook nog...... Welkom in belgie
 • Didier Pype

  2 maanden geleden
  Aan alle criticasters wees blij dat Vince zich wil inzetten - telkens opnieuw - om RSCA terug op de kaart te zetten Dankzij Vince hebben we een project bij RSCA met potentieel Zonder Vince een bodemloze put