Michel Verschueren.
Volledig scherm
Michel Verschueren. © Anderlecht

Anderlecht-supporters kunnen zaterdag een laatste groet brengen aan Michel Verschueren, die zal opgebaard worden in het Lotto Park

AnderlechtSupporters van Anderlecht krijgen de kans om een laatste groet te brengen aan Michel Verschueren. Zaterdag zal de kist van ‘Mister Michel’ tussen 9u en 12u opgesteld staan aan het stadion aan de ingang van tribune 4. Zij die dat wensen, kunnen ook een boodschap achterlaten in het rouwregister.

6 reacties

 • Veerle Spitaels

  2 maanden geleden
  Rip Michel je was een heel fijne top manager… we zullen je heel erg missen
 • Kristof Gaillez

  2 maanden geleden
  rip michel je was een top maneger gaan jou heel erg missen
 • alain eeckman

  2 maanden geleden
  RIP Michel...was een top manager...
 • Romain Van Hulle

  2 maanden geleden
  Een man met grote mensenkennis,en doorzettings vermogen,ook een uigezen zakenman .Een tweede zo moet nog geboren worden.Rust in vrede!!
 • Benjie Liroux

  2 maanden geleden
  Veel sterkte
 1. Anderlecht in diepste crisis ooit, maar voorzitter Vandenhaute wil niet weten van overgangsseizoen: “Europees voetbal blijft de ondergrens. Ja, dat zit er nog in”
  ANDERLECHT
  20

  Anderlecht in diepste crisis ooit, maar voorzitter Vandenhau­te wil niet weten van overgangs­sei­zoen: “Europees voetbal blijft de ondergrens. Ja, dat zit er nog in”

  Het liefst van al werkt hij in de luwte, maar als het kot bijna letterlijk in brand staat, moet de voorzitter komen blussen. Wouter Vandenhaute gaf tekst en uitleg bij het ontslag van Felice Mazzu en de zoektocht naar een opvolger. “De tijd dat Anderlecht zich meer kon permitteren dan de rest komt niet meer terug. We moeten dagelijks onze borst nat maken en die cultuur is er nog te weinig.”
 2. Streep door de rekening van Anderlecht? Yari Verschaeren mogelijk langer out met knieblessure
  RSC Anderlecht
  1

  Streep door de rekening van Anderlecht? Yari Verschae­ren mogelijk langer out met knieblessu­re

  Op Anderlecht maken ze zich ook zorgen om de knie van Yari Verschaeren. Verschaeren raakte afgelopen donderdag geblesseerd tegen FCSB. Zaterdag was de medische staf nog hoopvol dat de tien kon aantreden tegen Eupen, maar zondag bleek de pijn te zijn toegenomen. “Hij ondervond last van zijn knie en we willen de blessure vooral niet erger maken”, zei Veldman na de zege tegen Eupen. “Daarom speelde hij niet. Of hij er in Silkeborg wel zal bij zijn weet ik nog niet, er moeten nog een aantal onderzoeken gebeuren.”
 1. Onze chef voetbal wenst Anderlecht en AA Gent “good luck” in de Conference League: “Vroegtijdige eliminatie zou de malaise alleen nóg groter maken”
  PREMIUM
  Conference League
  5

  Onze chef voetbal wenst Anderlecht en AA Gent “good luck” in de Conference League: “Vroegtij­di­ge eliminatie zou de malaise alleen nóg groter maken”

  Zéér belangrijke avond voor Anderlecht en AA Gent in Europa. Beide ploegen staan op de rand van de uitschakeling in de Conference League en moéten winnen om zich alsnog te kwalificeren. Onze chef voetbal Niels Poissonnier wenst paars-wit en de Buffalo’s geluk. “Je wil in februari de sportactualiteit toch niet gedomineerd zien door enkel Club Brugge en Union, heren uit Anderlecht en Gent?”