Volledig scherm
© BELGA

Anderlecht stelt Vercauteren voor: "Er is één coach die beslist. Wie dat is, dat is nu duidelijk”

AnderlechtNadat Anderlecht vorige week donderdag bekendmaakte dat het Franky Vercauteren (62) binnenhaalde om T1 te worden, stelde paars-wit de ‘kleine prins’ vandaag officieel voor. En de gewezen speler van paars-wit liet in niet mis te verstane woorden verstaan wie er de sportieve eindbeslissingen neemt. “Tijdens de training sta ik op het veld en er is nu één coach die beslist. Wie dat is, is nu duidelijk.”

18 reacties

 • Gaston Foubert

  2 jaar geleden
  Awel frankie bressinck, je rekent er dus op dat ze tegen Eupen ook twee punten verliezen zoals nog andere ploegen ...
 • Piet Flament

  2 jaar geleden
  Kompany was een publicitaire stunt . Hij is grandioos mislukt (zoals te verwachten viel) . Laat hem dus opkrassen met heel zijn gevolg jaknikkers , zodat Frank kan werken zoals hij het wil .
 • frankie bressinck

  2 jaar geleden
  Toch allemaal zeer doorzichtig, RSCA speelt nu tegen STVV, Eupen, Cercle, Z-W en Gent. Zou straf zijn als ze geen 10 op 15 halen! Anderzijds zullen ze nu zeggen: zie je wel met Vercauteren halen we punten!!
 • Dirk Loockx

  2 jaar geleden
  Met de interland break en nadien wedstrijden tegen een aantal lager geklasseerde ploegen met uitzondering van AA Gent op 31/10 zal Anderlecht sowieso wel punten sprokkelen en hebben ze ook wat tijd om wat orde op zaken te stellen. Als Club supporter hoop ik op een sterker Anderlecht. Dat hoort er gewoon bij en dan wordt het spannender. We hopen echt om Anderlecht in play off 1 te treffen.
 • Peter Debrouwer

  2 jaar geleden
  Eén coach die beslist ? Uiteraard.... Kompany hé !
 1. Europa kan tóch nog voor Anderlecht... als Genk beker wint én in PO1 zit
  Jupiler Pro League
  21

  Europa kan tóch nog voor Anderlecht... als Genk beker wint én in PO1 zit

  Alwéér een seizoen zonder Europees voetbal voor Anderlecht? Nu het uitgeschakeld is in de beker en de route naar play-off 1 immens lastig is met nog wedstrijden tegen Antwerp en Club Brugge? Niet noodzakelijk, want nog voor aanvang van play-off 2 kan de winnaar ervan - Anderlecht? - al zeker zijn van Europees voetbal. Ironisch genoeg heeft paars-wit dan wel de hulp nodig van Racing Genk. De ploeg die hen nota bene uit de beker knikkerde.
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  4

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  9:33