Jan De Meuleneir/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir/Photo News

Anderlecht rouwt om oudste abonnee Remi (98): “Zelfs als we verloren, konden we met de glimlach naar huis. Dat was de laatste jaren wel anders”

RSC AnderlechtAnderlecht is in rouw. De oudste abonnee, Remi Van den Bossche (98), is thuis overleden aan Covid-19. Remi was abonnee sinds 1947, hij heeft elk van de 34 landstitels hoogstpersoonlijk meegemaakt. In 2019 zocht onze krant hem op: "Vroeger konden we zelfs bij verlies glimlachend naar buiten, op Anderlecht zag je altijd goed voetbal. Dat is tegenwoordig wel even anders. Gelukkig zit mijn hoofd vol met schone herinneringen. Die kunnen ze mij niet meer afpakken."

14 reacties

 • Karpov Alex

  1 maand geleden
  Ik heb hem persoonlijk gekend, hij gaf me vroeger altijd posters van Anderlecht, het was e super men's, sterkte aan de familie van den bossche van alex van middelkerke
 • Eric Severijns

  2 maanden geleden
  RIP Remi, sterkte aan allen die hem dierbaar waren.
 • Ken Delespierre

  2 maanden geleden
  Mooi artikel. Zag er een fantastische mens uit, zalig om te zien zo een groot supporters hart! Als je alle 34 titels live meegemaakt hebt dan ben je de aller grootste! Mijn hart is blauw en zwart maar hier heb ik veel respect voor. Mijn deelneming
 • Rosine Van Driessche

  2 maanden geleden
  Prachtige hommage en herinnering aan een heel bijzondere man. Anderlechtsupporter in hart en nieren maar ook een fantastische familieman. Remi wordt, net als zijn lieve echtgenote Margriet, heel erg gemist.
 • jammy cappon

  2 maanden geleden
  Heel mooie reportage over een supertrouwe fan die tevens relativeert. Fantastische mens!
 1. Jan Mulder blikt met jarige Mister Michel terug op rijk gevuld leven en carrière: “Ik heb overdreven in mijn werk. Dat geef ik toe”
  Play
  Mister Michel 90
  10

  Jan Mulder blikt met jarige Mister Michel terug op rijk gevuld leven en carrière: “Ik heb overdreven in mijn werk. Dat geef ik toe”

  Van Paul Van Himst over Vincent Kompany tot zelfs de maître d’hôtel van restaurant Saint-Guidon: allemaal passeren ze met persoonlijke wensen de revue in het verjaardagsinterview van Jan Mulder met ‘Mister’ Michel Verschueren. De legendarische ex-manager van Anderlecht viert vandaag zijn 90ste verjaardag. Maar aftellen, daar doet de nog steeds bruisende Verschueren niet aan mee. “Ik ben altijd een ‘doener’ geweest en ook nu blijf ik doorgaan.”
 1. Koersdirecteur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"
  Play

  Koersdirec­teur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"

 2. EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’

  8 april