Will Still als T1 van Beerschot vorig seizoen.
Volledig scherm
Will Still als T1 van Beerschot vorig seizoen. © Photo News

Anderlecht praat met Reims om Will Still te halen

VoetbalAnderlecht hoopt Will Still (28) aan te stellen als de nieuwe assistent van Vincent Kompany. Dat is een zeer bewuste keuze van RSCA: Still is een harde werker, met persoonlijkheid en visie.

2 reacties

 • gie vanheers

  4 weken geleden
  Kan Vincent niet beter de assistent worden van Will in plaats van andersom? Want laten we eerlijk zijn, wie wil nu de Kompany als baas? De meeste houden het niet lang uit.
 • karl van dyck

  4 weken geleden
  Ken de jongen niet echt,maar heeft de afgelopen jaren bij verschillende clubs mooie dingen laten zien en bereikt. Maar Will is nooit au sérieux genomen geweest door bepaalde bestuursleden van clubs waar hij actief was. Geen bekende naam als Kompany en werd meestal gebruikt of aangesteld uit nood. Nochtans straalt deze jongen charisma uit, maar bij RSCA is het een duiventil. Naar alle waarschijnlijkheid zal hij ingaan op het aanbod maar of dit een verstandige keuze is,zal de toekomst uitwijzen.
 1. Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”
  Play
  Gouden Schoen
  7

  Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”

  Heuglijk moment voor Lior Refaelov vlak voor de aftrap van Anderlecht - AA Gent. De Israëlische strateeg kreeg in het Lotto Park uit handen van onze chef voetbal Stephan Keygnaert de Gouden Schoen 2020 overhandigd. Mochten niet ontbreken op het appel: zoon Adrian, dochter Mia en zijn vrouw Gal. Opvallend: Refaelov (35) won de Gouden Schoen als speler van Antwerp, waarna hij vlak voor de start van Play-Off 1 een akkoord bereikte met paars-wit om van Antwerp naar Anderlecht te gaan. Eind januari, toen Refaelov in de finale top drie Onuachu en Holzhauser achter zich liet, kreeg hij een podiumexemplaar overhandigd. Vanavond mocht ‘Rafa’ een vergulde Gouden Schoen in ontvangst nemen.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?