Lior Refaelov officieel naar Anderlecht... met deze tweet van RSCA
Volledig scherm
Lior Refaelov officieel naar Anderlecht... met deze tweet van RSCA © Twitter

Anderlecht kondigt komst Refaelov aan: “Het voetbal van Anderlecht past goed bij mijn stijl”

RSC AnderlechtHet is nu ook officieel. Lior Refaelov heeft een tweejarig contract bij Anderlecht getekend. Van een mooi verjaardagscadeau gesproken: de Israëliër wordt net vandaag 35 jaar. Bij Antwerp, waar de aanvaller vanmiddag gewoon meetrainde, dreigt de Gouden Schoen voor de rest van het seizoen in de B-kern te verzeilen. 

215 reacties

 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Doet gewoon pijn in brugge. Maar ze hebben hem zelf gedumpt. Wat is hun probleem?
 • johan lanoot

  1 jaar geleden
  Nogmaals, Anderlecht heeft Refaelov niet gekocht. Ze hebben hem als einde contractspeler gratis en voor niks binnengehaald. Proficiat Anderlecht!
 • Patrick Weyers

  1 jaar geleden
  Indien ik als werknemer nog een contract heb van 2 maanden, en geen zekerheid heb op een nieuw contract, zou ik ook ergens anders heen gaan. Voor voetballers is dat niet anders. Tegenwoordig moet je het niet hebben over clubliefde. Dat is iets van de vorige eeuw en op een lager niveau. Nu is het business.
 • Ronny Popelier

  1 jaar geleden
  Ja Richard VC, RSCA moet wel geen transfersom betalen, waarom? Omdat Rafa volledig vrij is, einde contr en Antwerp talmde nieuw contract voort te stellen, dus voor de zekerheid gekozen, voor de beste ploeg van België RSCA. Wat een gezever, moet een speler eerst toelating vragen aan clubke voor welke ploeg ze willen spelen. Clement werd ook zomaar weggehaald in volle kompetitie, was dit normaal. Veeg voor eigen deur en spreek dan.
 • Marc Vinck

  1 jaar geleden
  Vertrek ok. Einde contract.Maar timing is schandelijk, typisch anderlecht. Best niet opstellen in de PO . Myioshi de kans geven.