Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Vandenhaute. © Photo News

“Anderlecht kan misschien weer Anderlecht zijn. Op dit moment is dat onmogelijk”

AnderlechtEr is een financieel herstelplan op komst dat Anderlecht opnieuw gezond moet maken. “Een prima plan", zo meent onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Hij schetst waarom de sleutel van het nieuwe Anderlecht terecht in de handen ligt van Wouter Vandenhaute en zijn ‘Mauvavie’-beweging.

11 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Wie zit er hier op te wachten ...🙄 Union de echte club van Brussel 👍 Mooie club met fijne fans en collectieve ploeg zonder vedetten ... Een meerwaarde voor onze Jupiler league
 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Er is een nieuw geoptimaliseerd businessplan op basis van het nieuwe financiële beleid. Daardoor is er ook een nieuw sportief plan en een plan voor de bouw van een nieuw Brussels stadion. Vandenhaute kent het klappen van de zweep zowel op sportief vlak (wielrennen, makelaarsbureau) als op media en commercieel gebied (De Vijver). Met Coucke en de nieuwe aandeelhouders (gesteund door een miljardenholding in sport) is er volop geld voor nieuwe initiatieven op sportgebied. De toekomst oogt paars-wit
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  1 jaar geleden
  Het uitrollen van het businessplan is al 3 jaar aan de gang en we staan nog geen stap verder.En het is niet omdat je er één hebt, dat je ook kampioen gaat spelen.Daarvoor zijn nog een pak penalties meer nodig, zenne.
 • Eric Blauwbloeme

  1 jaar geleden
  Ze hebben terug geld hoor ze weer van de toren blazen allee vooruit de sans sous Blauwbloeme Eric
 • GILLIS VAN LAETHEM

  1 jaar geleden
  Ronde van Vlaanderen is er ook gekomen zoals nu door Wouter alsook vele andere projecten van hem, hij is niet dom zoals vele supporters , hij investeert en neemt commando om vooruit te gaan en gooit ballast overboord . Kijk Bernard Tapie ! Coucke vult ook geen champoo flessen meer hé .