Arnstad.
Volledig scherm
Arnstad. © Twitter RSC Anderlecht

Anderlecht haalt 16-jarige Arnstad naar Lotto Park: “Speelstijl van deze club ongelofelijk aantrekkelijk”

AnderlechtDit was niet de bedoeling. Frank Arnesen moest sportieve eindverantwoordelijke worden, maar krijgt nu waardering op Anderlecht omwille van een... jeugdtransfer. Het 16-jarig Noorse talent Kristian Arnstad tekent immers bij Anderlecht, zo maakte de Brusselse club net bekend. 

19 reacties

 • Gaston Foubert

  3 jaar geleden
  Van Crombrugge, Sardella, Sandler, Cobbaut, Dewaele, Sambi Lokonga, Vlap, Verschaeren, Saelemaekers, Adzic, Kayembe, Amuzu, Luckassen, Gerkens, El Kababri, Thelin, Chadli, Roef, Nasri … de ploegopstelling van zondag, reserven inbegrepen. Hoeveel pappy's staan er tussen debanne?
 • Willem van Gullik

  3 jaar geleden
  Speelstijl ongelooflijk aantrekkelijk. Net zoals het aantal punten.
 • Peter Debrouwer

  3 jaar geleden
  't is inderdaad ongelooflijk aantrekkelijk, met 5 op 21 . En van wie moet hij dat zeggen ? Hebben ze het zinnetje veranderd van "de grootste van België" naar "aantrekkelijk voetbal" ?
 • frank veus

  3 jaar geleden
  speelstijl ongelooflijk aantrekkelijk ????? Van hoeveel jaar geleden is dit geschreven ? Wat hebben ze die jongen wijsgemaakt ?
 • jozef van riel

  3 jaar geleden
  Enkele jaren geleden haalden ze ook zo'n topper. Uit Spanje. Ben zijn naam vergeten maar ver heeft die het toch ook niet geschopt herinner ik mij!!
 1. HERBELEEF. Het crisisberaad in Tubeke, het ontslag van Mazzu en de persconferentie van Vandenhaute: dag één na het debacle op Sclessin
  Play
  Anderlecht
  204

  HERBELEEF. Het crisisbe­raad in Tubeke, het ontslag van Mazzu en de persconfe­ren­tie van Vandenhau­te: dag één na het debacle op Sclessin

  De druppel die de emmer deed overlopen. Standard-Anderlecht werd gisteren bij 3-1 voor de thuisploeg gestaakt omdat de bezoekende fans vuurpijlen op het veld gooiden. Die 3-1 wordt zo een 5-0-nederlaag, terwijl het lot van trainer Felice Mazzu intussen ook bezegeld is. Herbeleef hier nog eens alle ontwikkelingen van vandaag op Anderlecht, inclusief de persconferentie van voorzitter Wouter Vandenhaute.
 2. Een Italiaanse influencer als maïzena: hoe Radja Nainggolan met Anderlecht-spitsen Silva en Esposito op de foto belandde na avondje uit eten
  Play
  Belgisch voetbal
  24

  Een Italiaanse influencer als maïzena: hoe Radja Nainggolan met Anderlecht-spit­sen Silva en Esposito op de foto belandde na avondje uit eten

  Radja Nainggolan heeft een opvallend plaatje via zijn Instagrampagina gedeeld. Op het beeld is de Antwerp-middenvelder te zien samen met Anderlecht-spitsen Fabio Silva (20) en Sebastiano Esposito (20) en het Italiaanse socialmediafenomeen Damiano Er Faina (34). Het bonte gezelschap genoot van een gezellig avondje uit eten.