Sambi Lokonga verlengde zijn contract bij paars-wit.
Volledig scherm
Sambi Lokonga verlengde zijn contract bij paars-wit. © @RSCA

Anderlecht en Sambi Lokonga maken contractverlenging bekend: “Eén van de grootste talenten uit onze Youth Academy”

AnderlechtGoed nieuws voor de toekomst van Anderlecht. Paars-wit kondigde de contractverlenging van Sambi Lokonga aan. De 20-jarige middenvelder tekende bij tot 2023. 

9 reacties

 • Rik Cappelle

  2 jaar geleden
  Al die enorme klassebakken zoals Kayembé en Lokonga tot zelfs Verschaeren toe werden zondag tegen Kortrijk uitgejouwd door DE grote kenners van het randgemeente ploegske. Ja als ge de lat voor het niveau van een zeer groot talent maar op 3de klasse hoogte legt dan hebt ge direct een tiental wereldvedetten hé ! Ze moeten ze nu nog enkel kunnen betalen. Dat gaat wat anders zijn.
 • joachim albert

  2 jaar geleden
  Al die jongeren worden binnen 2 jaar verkocht aan subtoppers in Duitsland en Engeland. Bedragen rond de 8 à 10 miljoen en ze zijn weg.
 • domien deschutter

  2 jaar geleden
  Hmmm. Opvallend dat contractverlenging wordt aangekondigd na alweer een match niet gewonnen...
 • jean pierre Tibermont

  2 jaar geleden
  Verstandige beslissing beter spelen hier in eerste klas dan broek verslijten in het buitenland daar zijn voorbeelden genoeg van mislukkingen.
 • Geert Van de Moortele

  2 jaar geleden
  Coucke doet aan pensioensparen zo te lezen.
 1. Onze Anderlecht-watcher ziet paars-wit vol vertrouwen zitten: “De blik mag omhoog, maar de situatie is nog uiterst precair”
  PREMIUM
  Anderlecht
  30

  Onze Anderlecht-wat­cher ziet paars-wit vol vertrouwen zitten: “De blik mag omhoog, maar de situatie is nog uiterst precair”

  Deel één van het belangrijke tweeluik mag worden afgevinkt. Anderlecht klopte Antwerp verdiend en kan volgende week op Gent de poort naar de Champions’ play-offs helemaal opengooien. Onze Anderlecht-watcher Kjell Doms: “Paul Van Himst is nog scherp van geest op zijn 78ste, Anderlecht ís op dit moment — samen met AA Gent — de best voetballende ploeg van België.”