Anderlecht eert Raymond Goethals, die vandaag 100 zou geworden zijn, met komst reus ‘Raimundo’

AnderlechtRaymond Goethals, de iconische Brusselse voetbalcoach, zou vandaag 100 jaar geworden zijn. Als eerbetoon voor die verjaardag haalde Anderlecht ‘Raimundo’, een reus van vier meter die Goethals voorstelt, naar het Lotto Park.

5 reacties

 • Dirk Trio

  2 maanden geleden
  Prachtig!!!
 • Gaston Batsleer

  2 maanden geleden
  De huidige trainer Martinez kan het misschien even goed uitleggen, maar daar stopt de vergelijking. Raymond heeft successen bij o.a. Marseille die weinigen hem evenaren. "Nie zevere, spele!"
 • jan boden

  2 maanden geleden
  De beste trainer die België ooit heeft gehad. Als nationaal trainer werd hij niet geapprecieerd en toen had hij een slechte relatie met (vooral) de Vlaamse pers. Als tacticus wist hij direct hoe hij een ploeg moest zetten en kon hij als geen ander tussen de spelers het kaf van het koren scheiden.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Een heel goeie trainer geweest en sympathiek man met een tof Brusselse uitspraak ! Heeft de champion's league gewonnen met Marseille !
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Een voetbal icoon en een brusseleir was Goethals, niemand kon beter commentaar geven dan Raimundo. In zijn sappig Brussels dialect, de sigaret in de mondhoek, hing iedereen aan zijn lippen. Journalisten drumden voor een interview want hij had altijd iets te zeggen. De tijd dat voetbal nog simpel kon zijn, weg van alle technologie en nieuwe woordtermen. Bij Raymond was voetbal nog feest! Dank je wel 'nonkel'.