Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Anderlecht bij slechtste recordkampioenen van Europa

Anderlecht“Een gans seizoen in één week om zeep”. Geen beker, geen titel, besefte ook Marc Coucke. En zo behoort Anderlecht na vijf jaar droogte intussen tot de slechtste recordkampioenen van Europa.

11 reacties

 • maria vaeyens

  2 maanden geleden
  Ja het is Anderlecht onwaardig 5 jaar zonder kampioen te spelen maar men is blijkbaar al vergeten dat FCB 11 jaar geen kampioen geweest is. RSCA komt terug wees daar zeker van. 😉
 • jozef van riel

  2 maanden geleden
  Sorry Christiaan, maar het 1ste jaar als speler/trainer niet vergeten hé! Dan is het na nog 5 wedstrijden 3(!) seizoenen, toch?! En om eerlijk te zijn zoveel vooruitgang zie ik niet hoor! Enkel minder eigen jeugd, vorige zondag 1 in het startelftal, Kana. Als je Verschaeren meerekent 2 maar die was er al voor Kompany!
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Kompany is 20 maanden bezig, bij RSCA gaan ze echt de evaluering na 36 maanden. Als de trapsgewijze vooruitgang zich voort zet, zal men tevreden zijn. RSCA doet dat met eigen jeugd en geen dure aankopen. Voor alle duidelijkheid, er staat een enorm potentieel in de wachtkamer.
 • caes jean-pierre

  2 maanden geleden
  Anderlecht heeft nog altijd een klinkende naam, met één grote status van dienst, maar van kernspelers zijn er minsten 8 à 9 die Anderlecht niet waardig zijn.
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Het wanbeleid van de vorige en de paniekaankopen van het huidige bestuur enkele jaren geleden hebben Anderlecht genekt. Gelukkig is ondertussen de (terug)weg naar de top ingezet dankzij een realistisch bestuur en een trainer die met enkele ervaren spelers, enkele huurlingen en eigen jeugd Anderlecht plaatste voor PO1 en de bekerfinale.
 1. Felice Mazzu is de nieuwe trainer van Anderlecht: “Van Anderlecht weer nr. 1 van België maken”
  Play
  Anderlecht
  32

  Felice Mazzu is de nieuwe trainer van Anderlecht: “Van Anderlecht weer nr. 1 van België maken”

  Daar is ‘m, de nieuwe coach van RSC Anderlecht. Felice Mazzu (56) zette gisteren zijn handtekening onder een contract van onbepaalde duur op Neerpede. “Samen met Mazzu willen wij van Anderlecht opnieuw de nummer één in België maken”, zegt voorzitter Vandenhaute. Een akkoord tussen Anderlecht en Union kwam er (voorlopig) niet, waardoor Mazzu zelf z'n contract bij de vicekampioen moest verbreken.