Wouter Vandenhaute, Marc Coucke en Michael Verschueren afgelopen weekend op Stayen. Anderlecht verschafte er zekerheid over deelname aan de Champions' play-offs.
Volledig scherm
Wouter Vandenhaute, Marc Coucke en Michael Verschueren afgelopen weekend op Stayen. Anderlecht verschafte er zekerheid over deelname aan de Champions' play-offs. © Photo News

25 miljoen euro aan vers geld: raad van bestuur Anderlecht keurt kapitaalsverhoging goed

AnderlechtApril 2021 zal de boeken ingaan als een belangrijke maand in de geschiedenis van Anderlecht. Na de plaatsing voor de Champions’ play-offs is er nu ook financieel perspectief: er is een deal tussen de aandeelhouders, met 25 miljoen euro aan vers geld. Eindelijk.

13 reacties

 • Etienne Vanhoegaerden

  3 weken geleden
  Positieve noot 50 milj kwijt gescholden en 25 milj nieuw kapitaal. Dus zoals ik versta begint Anderlecht aan playoff schuldenvrij en 25 milj. Hoe snel is dit op aan de spelers lonen denk dat deze boven het milj ligt per maand
 • Michel Vandewiele

  3 weken geleden
  Wanneer gaan ze eigenlijk eens over de sport zelf spreken en eens niet over geld ? Vanaf nu dus geen voetbalresultaten meer bekend maken, enkel nog de beursnoteringen !
 • Ivan De Bakker

  3 weken geleden
  1 miljoen per match voor de arbiter in de play-offs en dan schiet er nog wat over om de aandeelhouders een bonus te geven. Nog een paar spelertjes versjacheren en het komt in orde.
 • Frankie Albert Goethals

  3 weken geleden
  Naar gezonde financiën, met een gezonde ingesteldheid en decennialange know how, Anderlecht is klaar om zijn plaats aan de top opnieuw op te eisen met daadkracht. Anderlecht gaat er geen 11 jaar over doen om zijn volgende titel binnen te halen. Het instituut RSCA staat er opnieuw! Echte voetbalkenners wisten dit uiteraard al langer.
 • peter knaap

  3 weken geleden
  Hun speelgoed, die zien dat geld nooit meer terug.
 1. Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro
  Play

  Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro

 2. "Wat een eikel, die ploegleider!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchange
  Play

  "Wat een eikel, die ploeglei­der!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchan­ge