Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“16? Ik wist niet dat hij zo jong was”: Duranville speelt (en scoort) in hetzelfde weekend voor A-ploeg én U23, en dat mag volgens de regels

AnderlechtWat een weekend voor Julien Duranville. Het 16-jarige toptalent vierde vrijdag zijn eerste profdoelpunt met de RSCA Futures op RWDM, vanmiddag deed hij dat over bij de A-ploeg. En dat was volledig reglementair.

5 reacties

 • Bart Cornelis

  3 maanden geleden
  Albert, geef hem eerst eens 10 wedstrijden e´ dan praten we over feiten. Toptalent El Hadj is ook minder top dan gedacht want ze spraken al van ploegen als Barcelona. Bakkali was ook zo een toptalent. Eersten daden voor dat er woorden worden uitgesproken.
 • Fred Zoete

  3 maanden geleden
  Op zijn Belgisch...stel je voor dat bvb in Nederland een gast kan scoren in Eerste Divisie en daarna ook nog eens in de Eredivisie, in hetzelfde weekend... niet normaal toch...
 • Frans Hermans

  3 maanden geleden
  Ken er bij RSCA meerderen die verdienen om een " trapje " hoger te spelen en die speldoor/- zicht hebben.. en die dan nog " speciefiek " linksvoetig zijn.
 • Marcus Camps

  3 maanden geleden
  Lijkt me alleszins doelgerichter dan Doku in de afwerking.
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Een toptalent moet niet gebonden worden aan regels om zijn ontwikkeling tegen te houden. Duranville staat in het lijstje van de allergrootsten bij Anderlecht en bij uitbreiding de nationale ploeg, Van Himst en Lukaku gingen hem voor. Hij is het zoveelste toptalent uit Neerpede, een uitzonderlijk talent zonder meer. Enkel supporters uit andere ploegen zullen dit, traditiegetrouw, niet zien.