De wagen reed met volle snelheid in op een tractor met kar die uit een dreef kwam gereden. De bestuurder stierf ter plaatse aan zijn verwondingen.
Volledig scherm
De wagen reed met volle snelheid in op een tractor met kar die uit een dreef kwam gereden. De bestuurder stierf ter plaatse aan zijn verwondingen. © Bart Boterman

Vader (35) sterft na zware botsing met tractor, die plots rijbaan komt opgedraaid

Alveringem/LoIn Hoogstade bij Alveringem is donderdagavond de 35-jarige D.B. uit Lo overleden na een zware botsing met een tractor met mestkar. Een langdurige reanimatie ter plaatse mocht niet baten.

 1. Televisiemaker Arnout Hauben keert samen met familie terug naar vindplaats gesneuvelde John Lambert (17): “Die mensen hebben 100 jaar op zijn foto gekeken, vandaag nemen ze afscheid van hem”
  PREMIUM
  Ieper

  Televisie­ma­ker Arnout Hauben keert samen met familie terug naar vindplaats gesneuvel­de John Lambert (17): “Die mensen hebben 100 jaar op zijn foto gekeken, vandaag nemen ze afscheid van hem”

  “Ik voelde dat ik deze plechtigheid niet mocht missen.” Televisieregisseur Arnout Hauben (46) woonde donderdag in Ieper de herbegrafenis bij van zeven WO I-soldaten die in 2016 werden opgegraven in Langemark. Hauben was erbij toen archeologen de stoffelijke resten van vijf Britten, één Duitser en één Canadees aan de oppervlakte brachten. Samen met familieleden ging hij ook terug naar de vindplaats van de militairen. “Voor die mensen is het een enorm intens moment.”
 2. Bellewaerde veilt 5 wagentjes van iconische keverbaan: “Opbrengst gaat naar borstkankerorganisatie Think Pink”
  Zillebeke

  Bellewaer­de veilt 5 wagentjes van iconische keverbaan: “Opbrengst gaat naar borstkan­ker­or­ga­ni­sa­tie Think Pink”

  Een wagentje van de legendarisch keverbaan in Bellewaerde mee naar huis nemen? Binnenkort kan het, want het pretpark veilt 5 iconische ‘kevertjes’. De opbrengst gaat naar Think Pink, de nationale borstkankerorganisatie, waarmee het park ook een ruimere samenwerking aanging. Op 30 september staat in Bellewaerde immers de Race for the Cure op het programma en ook het weekend daarop kleurt het park ‘pink’.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.