De ontmanteling van een illegale sigarettenfabriek in een loods in Oeren, deelgemeente van Alveringem.
Volledig scherm
De ontmanteling van een illegale sigarettenfabriek in een loods in Oeren, deelgemeente van Alveringem. © FOD Financiën

Opnieuw illegale sigarettenfabriek ontdekt: 11 miljoen sigaretten in beslag, 15 arrestaties

AlveringemDe douane is vrijdagmorgen binnengevallen in een loods bij een B&B in de Vaartstraat in Oeren (Alveringem) en doekte daarbij een illegale sigarettenfabriek op. Daarbij zijn 11 miljoen namaaksigaretten in beslag genomen, met een straatwaarde van maar liefst 3 miljoen euro. De douane arresteerde ook 15 Oost-Europeanen.

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.