Sandy en Jan met de kinderen en de ploeg van Don't worry be happy bij 't Patersvat in Alveringem
Volledig scherm
Sandy en Jan met de kinderen en de ploeg van Don't worry be happy bij 't Patersvat in Alveringem © Play 4

Jan en Sandy van café ’t Patersvat binnenkort in tv-programma ‘Don’t worry be happy’: “We zien het als een unieke ervaring”

AlveringemSandy Saelens (38) en Jan Degraeuwe (40) zijn de gekende gezichten van café ’t Patersvat gelegen in de schaduw van de kerk van Alveringem. Straks duiken ze ook op in een nieuw seizoen van Don’t worry be happy op Play 4 waarin mensen tonen dat je ook met minder geld gelukkig kan zijn.

  1. ASSISEN LIVE. Alexander Dean (29) krijgt levenslang en 10 jaar terbeschikkingstelling: “We hebben u nog een reddingsboei toegeworpen”
    Play
    Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

    ASSISEN LIVE. Alexander Dean (29) krijgt levenslang en 10 jaar terbeschik­king­stel­ling: “We hebben u nog een reddings­boei toegewor­pen”

    Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Nadat hij woensdag over de ganse lijn schuldig werd bevonden, kreeg Dean donderdagnamiddag levenslang en 10 jaar terbeschikkingstelling. Herlees alles nog eens hieronder in onze liveblog.