Dit is de kindergemeenteraad van Alveringem
Volledig scherm
Dit is de kindergemeenteraad van Alveringem © Gemeente Alveringem

Ina Quaghebeur uit Vleteren is de eerste kinderburgemeester van Alveringem

De elfjarige Ina Quaghebeur woont dan wel in Vleteren, toch is ze de nieuwe kinderburgemeester van Alveringem. Dat kan omdat ze school loopt in Leisele. Op de eerste bijeenkomst waren er zeventien kinderen.

0 reacties

 1. Jongeren raken zwaar slaags met koppel buurtbewoners: armbreuk, kneuzingen en arbeidsongeschiktheid bij beide partijen
  PREMIUM
  Veurne

  Jongeren raken zwaar slaags met koppel buurtbewo­ners: armbreuk, kneuzingen en arbeidson­ge­schikt­heid bij beide partijen

  De politie is bezig met een onderzoek naar ernstige wederzijdse slagen, zaterdagavond in de Nieuwstraat in Veurne. Een viertal jongeren kregen het aan de stok met een koppel buurtbewoners. Aan beide kanten is er arbeidsongeschiktheid. Het was niet de enige keer dat de politie moest tussenkomen afgelopen weekend. “En op het vlak van alcohol in het verkeer zijn we toch vrij teleurgesteld", zegt commissaris Toon Fonteyne.
 2. Bert (20) verliest dappere strijd nadat hij onwel wordt in auto: “Hij was net zó gelukkig met zijn liefje”
  PREMIUM
  Lo-Reninge

  Bert (20) verliest dappere strijd nadat hij onwel wordt in auto: “Hij was net zó gelukkig met zijn liefje”

  De erg geliefde Bert Doom uit het West-Vlaamse Lo-Reninge, amper 20 jaar oud geworden, heeft zijn dappere strijd dan toch moeten staken. De jongeman raakte zondagavond van de weg af met zijn wagen door een ernstig medisch probleem. De verslagenheid is enorm bij familie en zijn vele vrienden. “Het breekt mijn hart om zonder Bert door te moeten gaan", zegt zijn beste vriend Wannes (19).
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser