Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Thinkstock

Hinder op N8 door defecte vrachtwagen

Veurne/AlveringemOp de N8 tussen Alveringem en Veurne was er dinsdag anderhalf uur lang verkeershinder door een vrachtwagen met pech.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. “Hij heeft een trauma voor het leven”: Vader vindt 27-jarige zoon dood in bed na overdosis xtc
  PREMIUM
  Veurne/Koksijde/Nieuwpoort

  “Hij heeft een trauma voor het leven”: Vader vindt 27-jarige zoon dood in bed na overdosis xtc

  Een overdosis xtc kostte in januari vorig jaar het leven aan een 27-jarige jongeman uit Veurne. Zijn vader trof hem ‘s morgens levenloos aan in zijn bed. Het Openbaar Ministerie acht nu drie personen verantwoordelijk voor zijn dood: een goede vriend, een kennis van de vriend en een drugsdealer. Ze riskeren celstraffen van 38 en 45 maanden. “Uiteraard heeft het slachtoffer zelf ook een aandeel. Maar hij was nooit gestorven zonder dat er drugs aan hem werden gegeven.”