Trees Fagoo, 77 jaar -  Izenberge
 Trees woont nu in Izenberge, maar haar leven is nauw verbonden met de school van Leisele, meer bepaald de huishoudschool die van 1945 tot 1990 heeft bestaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Trees Fagoo, 77 jaar - Izenberge Trees woont nu in Izenberge, maar haar leven is nauw verbonden met de school van Leisele, meer bepaald de huishoudschool die van 1945 tot 1990 heeft bestaan. © Dienst Mens en Vrije Tijd

Dit zijn de ‘Oavergemsjche Kopn’: Alveringemnaren vertellen hun verhaal

AlveringemBoeiende verhalen over het dorps- en beroepsleven van Alveringem vastleggen voor het archief. Dat is de bedoeling van het erfgoedproject ‘Oavergemsjche Kopn’. Voor deze tweede editie vonden de dienst Mens en Vrije Tijd van Alveringem en het dialectgenootschap Bachtn de Kuupe opnieuw tien markante inwoners. Wij stellen ze voor. Herken jij ze allemaal?

  1. ASSISEN. Davy Kesteman (32) schuldig aan moord op Sharon (22): “Hij heeft bewust een bijna vier keer hogere snelheid aangehouden dan toegelaten”
    Boezinge/Vleteren/Poperinge/Brugge

    ASSISEN. Davy Kesteman (32) schuldig aan moord op Sharon (22): “Hij heeft bewust een bijna vier keer hogere snelheid aangehou­den dan toegelaten”

    In het Brugse assisenhof is Davy Kesteman (32) schuldig bevonden aan moord. De volksjury was van oordeel dat de Poperingenaar drie jaar geleden de intentie én het plan had om Sharon Gruwez (22) te doden door te crashen met zijn BMW. “Door op die plaats te rijden aan een bijna vier keer hogere snelheid dan toegelaten, heeft hij aanvaard dat dit fataal zou aflopen”, klonk de motivering van de jury. Voor moord riskeert Kesteman levenslange opsluiting.