Danielle Godderis-T'Jonck zetelde tien jaar in het Vlaams parlement
Volledig scherm
Danielle Godderis-T'Jonck zetelde tien jaar in het Vlaams parlement © Anne Deknock

Alveringem verliest na tien jaar zijn stem in het Vlaams Parlement

Danielle Godderis – T’Jonck (64) uit Alveringem is niet meer herverkozen als lid van het Vlaams parlement. Haar 9944 voorkeurstemmen als lijstduwer van N-VA West-Vlaanderen waren niet voldoende.

  1. Hoe fietsvriendelijk of -gevaarlijk is Ieper: “We willen én de veiligheid vergroten én het comfort verhogen, om zo Ieperlingen te overtuigen om vaker de fiets te nemen”
    PREMIUM
    Ieper

    Hoe fietsvrien­de­lijk of -gevaarlijk is Ieper: “We willen én de veiligheid vergroten én het comfort verhogen, om zo Ieperlin­gen te overtuigen om vaker de fiets te nemen”

    Je moet al ziende blind zijn om niet te merken dat het stadsbestuur inspanningen doet voor de fietsers in Ieper. Sinds het begin van de legislatuur werden al heel wat zaken verwezenlijkt. “We kunnen echter niet alles in één beweging aanpakken, praktisch noch financieel”, aldus de burgemeester. “Wij pleiten voor een beleid dat naast zichtbare ingrepen ook flankerende beslissingen neemt, zoals het invoeren van een zone 30 en het uitvoeren van extra snelheidscontroles”, aldus Jordy Sabels van oppositiepartij Groen Ieper. Ontdek de pijnpunten en plannen rond fietsen in Ieper, in het volgende deel van ons Fietsdossier West-Vlaanderen.