De neergeknuppelde das werd nog overgebracht naar het dierenopvangcentrum in Opglabbeek.
Volledig scherm
De neergeknuppelde das werd nog overgebracht naar het dierenopvangcentrum in Opglabbeek. © Mine Dalemans

Vier maanden cel met uitstel voor zeventiger die das doodknuppelde

Alken/WellenHij bleef tot de laatste minuut zijn onschuld uitschreeuwen, maar de correctionele rechtbank van Hasselt heeft een 76 jarige-man uit Wellen toch veroordeeld voor het doodknuppelen van een das. De rechtbank merkte wel op dat de das al ziek was en niet enkel door toedoen van de zeventiger is gestorven.

 1. Stad Hasselt blikt terug op een succesvol toeristisch jaar: “Hasselt is opnieuw hot”
  Hasselt

  Stad Hasselt blikt terug op een succesvol toeris­tisch jaar: “Hasselt is opnieuw hot”

  Het Hasselts toerisme heeft er een goed jaar op zitten. Een langlopende campagne, topcijfers voor de Japanse Tuin en als kers op de taart de volgeboekte hotels tijdens de eindejaarsperiode doen het stadsbestuur vooruitkijken naar 2022. “Hopelijk komen we door de succesvolle samenwerking met onze toeristische partners tot nog betere resultaten", aldus schepen van Toerisme Rik Dehollogne (N-VA).
 2. Hillewaere Limburg trekt naar nieuw kantoor en zoekt extra vastgoedmakelaars
  PREMIUM
  Hasselt

  Hillewaere Limburg trekt naar nieuw kantoor en zoekt extra vastgoedma­ke­laars

  Hillewaere Vastgoed was tot voor kort terug te vinden aan het Kolonel Dusartplein en verhuist nu naar de Thonissenlaan 82. Dat moet de expert in luxevastgoed nog meer slagkracht geven in de provincie Limburg. “Ons team is in omvang verdubbeld en onze klantendatabase groeit aan een snel tempo. Daar hoort dus uiteraard de verhuis naar een ruimer pand bij", zegt Bart Van Delm, algemeen directeur bij Hillewaere Vastgoed.
 1. Van bloempotten versieren in Lanaken tot raamtekeningen maken in Hasselt: Met deze 7 winterworkshops in Limburg kom jij de koude dagen door
  PREMIUM
  Limburg

  Van bloempot­ten versieren in Lanaken tot raamteke­nin­gen maken in Hasselt: Met deze 7 winterwork­shops in Limburg kom jij de koude dagen door

  De gezellige feestdagen zijn weer voorbij en voorlopig staat de zomer nog niet voor de deur. Je kan deze koude en natte dagen doorbrengen onder een dekentje voor de open haard of je kan ervoor kiezen om samen met je familie en vrienden de deur uit te gaan voor een leuke winterworkshop. Van bloemschikken in Diepenbeek tot raamtekeningen maken in Hasselt: Met deze 7 activiteiten in Limburg kom jij ongetwijfeld de koude dagen door.