Illustratiebeeld. Photo by Charvamalou
Volledig scherm
Illustratiebeeld. Photo by Charvamalou © Photo News

Twee fietsers raken lichtgewond na aanrijden met auto

AlkenDe politie meldt dat vandaag een aanrijding heeft plaatsgevonden tussen een fietser en een auto, waardoor ook een tweede fietser gevallen is. De twee fietsers raakten hierdoor lichtgewond.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Nachtelijke asfaltherstelling op Hasseltse Kuringersteenweg starten maandag: geluidshinder en snelheid beperkt tot 30 kilometer per uur

  Nachtelij­ke asfalther­stel­ling op Hasseltse Kuringer­steen­weg starten maandag: geluidshin­der en snelheid beperkt tot 30 kilometer per uur

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werkt vanaf maandag aan een nachtelijke asfaltvernieuwing tussen 20 en 6 uur op de Kuringersteenweg in Hasselt, vlak aan het kruispunt met de Crutzenstraat. Daar komt een nieuwe onder- en toplaag asfalt om de geluidshinder in de omgeving en het rijcomfort te verbeteren. Een overzicht van de verkeersmaatregelen.
  Hasselt