Volledig scherm
© Toon Royackers

Twee auto’s botsen

0 reacties

 1. Kim Meylemans glijdt in Winterberg voor de top acht: “Normaal moedigen dertig vrienden mij aan, maar nu zal ik vooral mijn coach horen”
  Skeleton/Wereldbeker

  Kim Meylemans glijdt in Winterberg voor de top acht: “Normaal moedigen dertig vrienden mij aan, maar nu zal ik vooral mijn coach horen”

  Skeletoni Kim Meylemans is deze week nog eens vlakbij huis aan de slag. Het is te zeggen: ze neemt deel aan de wereldbeker in Winterberg, de baan die op amper een paar uurtjes rijden van Limburg ligt. De Maaslandse die intussen in Alken woont kan in het Sauerland in normale omstandigheden rekenen op de steun van een dertigtal supporters, maar die zijn er dit jaar niet. “Jammer, het thuisgevoel zal iets minder sterk zijn. Er is wel een voordeel: ik zal de instructies van mijn coach beter horen”, lacht ze.
 1. Roemenen excuseren zich voor diefstal: “Als we wisten dat kinderen thuis waren, hadden we niet ingebroken”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Roemenen excuseren zich voor diefstal: “Als we wisten dat kinderen thuis waren, hadden we niet ingebroken”

  Dit najaar tussen 21 september en 1 oktober 2020 drongen twee Roemeense inbrekers van 25 en 29 jaar een appartement in Sint-Truiden binnen. Op dat moment waren enkel de twee kinderen van 11 en 15 jaar thuis. Gelukkig merkten ze niets van de inbraak, maar hun moeder stelde zich wel burgerlijke partij. De Roemenen excuseerden zich en vertelden het appartement niet te hebben beroofd als ze geweten hadden dat enkel de kinderen thuis waren.
 1. Waaghalzen klimmen drie (!) uur voor prachtbeelden op schoorsteen groter dan Eiffeltoren
  Play
  bizar

  Waaghalzen klimmen drie (!) uur voor prachtbeel­den op schoor­steen groter dan Eiffelto­ren

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre