De eerste klimaatbomen krijgen een vaste stek in Alken, en ook Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) en Burgemeester Marc Penxten helpen een handje.
Volledig scherm
De eerste klimaatbomen krijgen een vaste stek in Alken, en ook Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) en Burgemeester Marc Penxten helpen een handje. © Karolien Coenen

Natuurpunt Limburg en Cristal brouwerij verdelen 3.000 klimaatbomen (en planten eerste in Alken)

Dit weekend is de jaarlijkse plantenverkoop van Natuurpunt Limburg in Alken gestart. Daar zet de Cristal brouwerij van Alken-Maes ook de schouders onder, met de verdeling van 3.000 klimaatbomen. Zo krijgen Limburgers de kans om te helpen in de strijd tegen klimaatverandering. 

  1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
    Livios

    Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

    De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.