Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Didier Verbaere

Alken zet zich in voor korte keten

AlkenBen jij een aanbieder van de korte keten in Alken en heb je nood aan ondersteuning? Of ken je iemand die bijdraagt aan een korte keten? Laat dan voor 18 februari weten hoe de gemeente Alken jou kan ondersteunen.

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Komt er een nieuwbouw voor de jeugdverenigingen van Alken? Hoe loopt het met het e-loket? En hoe ver staat de gemeente met zonnepanelen op haar gebouwen?
    PREMIUM
    Alken

    BELOOFD IS BELOOFD. Komt er een nieuwbouw voor de jeugdvere­ni­gin­gen van Alken? Hoe loopt het met het e-loket? En hoe ver staat de gemeente met zonnepane­len op haar gebouwen?

    De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteerden 5 beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Alken, een gemeente die zelf hernieuwbare energie wil creëren met PV-installaties op haar gemeentelijke gebouwen en voor de jeugdverenigingen een nieuwbouw moet hebben tegen 2024.