Walter De Donder kijkt uit naar zijn eerste pint op het terras van Onder Den Toren bij Gerrie Custers en Chantal De Bruyn.
Volledig scherm
PREMIUM
Walter De Donder kijkt uit naar zijn eerste pint op het terras van Onder Den Toren bij Gerrie Custers en Chantal De Bruyn. © Tom Vierendeels

Walter De Donder kijkt uit naar zijn eerste terrasje: “In Hekelgem, waar het voor mij allemaal begon”

AffligemHLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken onze reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag trokken we met Studio 100-acteur Walter De Donder al even naar zijn favoriete adresje: café Onder Den Toren in Hekelgem. “Lachen en zeveren met een bende aan de toog van een volkscafé is waar ik van houd”, zegt hij.

0 reacties

  1. Amerikaanse eiken uit Hertigem- en Liedekerkebos krijgen nieuw leven in Liedekerke en Ternat
    Liedekerke/Ternat

    Amerikaan­se eiken uit Hertigem- en Liedekerke­bos krijgen nieuw leven in Liedekerke en Ternat

    Enkele gevelde Amerikaanse eiken uit het Liedekerke- en Hertigembos krijgen een nieuw leven in Ternat en Liedekerke. De boomstammen worden omgevormd tot zitbanken, al dan niet voorzien van enkele mooie sculpturen. In dat laatste geval gaat het dan voornamelijk om steenuilen, wat een verwijzing is naar het Plan Steenuil waarin dit project kadert. “Mensen stellen zich vragen als ze ons bomen zien kappen, maar zo geven we aan de inwoners en bezoekers ook iets terug”, zegt boswachter Tom Brichau.