Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Benoit De Freine

Vrijwilligers gezocht voor boomplantactie aan het Zwijnbos in Bleregem

AffligemNog geen plannen komende zondag? Zak dan eens af naar het Zwijnbos waar vrijwilligers gezocht worden voor het planten van meer dan 4.000 boompjes. De gemeente Affligem wil met enkele partners de voormalige schapenweide omtoveren tot een bos van meer dan een hectare groot.

1 reactie

 • Jeremy Closset

  1 jaar geleden
  Ze zouden beter eerst de geboorte bomen planten mijn zoontje is 15maand en nog steeds geen geboorte boom of uitnodiging gezien hoor!
 1. Amper verkeersacties in TARL door personeelstekort: minstens zeven extra mensen nodig
  PREMIUM
  Ternat/Affligem/Roosdaal/Liedekerke

  Amper verkeersac­ties in TARL door personeels­te­kort: minstens zeven extra mensen nodig

  Zeggen dat politiezones in Halle-Vilvoorde met een personeelstekort kampen is een open deur intrappen. Maar hoe zich dat in de praktijk uit wordt af en toe zichtbaar voor het brede publiek. Het was Affligems oppositieraadslid Jo Lamberts (Groen) die tijdens de jongste gemeenteraad de kat de bel aanbond. “Tijdens het afgelopen jaar werd er maar één snelheidscontrole in onze gemeente gehouden”, stelde hij. Over dat cijfer is geen duidelijkheid, maar burgemeester Walter De Donder (CD&V) ontkent niet dat het de politiezone aan mensen ontbreekt voor flits- en alcoholcontroles. Momenteel zouden er minstens zeven extra mensen aangeworven moeten worden.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.