In de onverharde Haezenweg, die hier links loopt, zullen alleen nog wandelaars, fietsers, ruiters en landbouwvoertuigen toegelaten zijn.
Volledig scherm
In de onverharde Haezenweg, die hier links loopt, zullen alleen nog wandelaars, fietsers, ruiters en landbouwvoertuigen toegelaten zijn. © Tom Vierendeels

Verkeer in onverharde Haezenweg wordt beperkt

AffligemDe Haezenweg zal in de toekomst niet meer toegankelijk zijn voor gemotoriseerd verkeer. De gemeenteraad nam die beslissing op de jongste gemeenteraad naar aanleiding van klachten over bestuurders die de weg als sluipweg gebruiken.

0 reacties

 1. Onweer treft vooral Ternat, Asse, Lennik en Gooik: “Buren sloegen meteen handen in elkaar om water en modder weg te krijgen”
  Asse/Ternat/Lennik

  Onweer treft vooral Ternat, Asse, Lennik en Gooik: “Buren sloegen meteen handen in elkaar om water en modder weg te krijgen”

  Het onweer dat vrijdagochtend over ons land trok, heeft voornamelijk in de streek van Asse en Ternat lelijk huis gehouden. Ook de omgeving van Lennik en Gooik werd getroffen. De hevige regenval zette straten en kelders blank en veroorzaakte op verschillende plaatsen ook gevaarlijke modderstromen. De brandweerzone Vlaams-Brabant West verwerkte een tweehonderdtal oproepen.
 2. Eén ontslag legt bevoorrading 830 Delhaizewinkels stil: “Dit mag niet veel langer duren”
  Asse

  Eén ontslag legt bevoorra­ding 830 Delhaize­win­kels stil: “Dit mag niet veel langer duren”

  In het distributiecentrum van Delhaize langs Broekooi in Kobbegem brak gisterenavond om 22 uur een staking uit, nadat één van de werknemers ontslagen werd. Tientallen vrachtwagens blokkeerden de Steenweg en Pontbeek. Hierdoor was er grote verkeershinder op de Ring. Ondertussen kwam de directie ter plaatse voor overleg met de vakbond. Die laatste eist dat de werknemer opnieuw wordt aangenomen, maar de directie houdt voorlopig voet bij stuk.