Zusters Benigna en Andrea legden eind vorig jaar de symbolische eerste steen van de nieuwbouw in de Bellestraat. Het geld van de Vlaamse Overheid gaat wel naar bestaande gebouwen.
Volledig scherm
Zusters Benigna en Andrea legden eind vorig jaar de symbolische eerste steen van de nieuwbouw in de Bellestraat. Het geld van de Vlaamse Overheid gaat wel naar bestaande gebouwen. © Tom Vierendeels

Sint-Vincentius ontvangt meer dan 20.000 euro voor renovatiewerken

AffligemDe Vrije Basisschool Sint-Vincentius uit Hekelgem ontvang meer dan 20.000 euro voor enkele renovatie- en verbeteringswerken. Het geld komt van de Vlaamse Overheid via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION). In totaal gaat er deze maand 1,8 miljoen euro naar dertien projecten in onze provincie.

0 reacties

 1. Beklaagde verschijnt op zelfde dag in twee verschillende rechtbanken voor drugsdossiers
  Dendermonde/Aalst

  Beklaagde verschijnt op zelfde dag in twee verschil­len­de rechtban­ken voor drugsdos­siers

  Rudy S. uit Lokeren moest vandaag niet in één, maar wel twee rechtbanken verschijnen voor verschillende drugsdossiers. De zestiger moest in de correctionele rechtbank aanwezig zijn voor de inleiding van een dossier rond drugshandel. Een half uur later moest hij zich in de politierechtbank in Dendermonde verantwoorden voor het rijden onder invloed van drugs en het besturen van een auto tijdens een rijverbod.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op