Zusters Benigna en Andrea legden eind vorig jaar de symbolische eerste steen van de nieuwbouw in de Bellestraat. Het geld van de Vlaamse Overheid gaat wel naar bestaande gebouwen.
Volledig scherm
Zusters Benigna en Andrea legden eind vorig jaar de symbolische eerste steen van de nieuwbouw in de Bellestraat. Het geld van de Vlaamse Overheid gaat wel naar bestaande gebouwen. © Tom Vierendeels

Sint-Vincentius ontvangt meer dan 20.000 euro voor renovatiewerken

AffligemDe Vrije Basisschool Sint-Vincentius uit Hekelgem ontvang meer dan 20.000 euro voor enkele renovatie- en verbeteringswerken. Het geld komt van de Vlaamse Overheid via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION). In totaal gaat er deze maand 1,8 miljoen euro naar dertien projecten in onze provincie.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Johnny Van Droogenbroeck verlaat sp.a-Vooruit: “Ik voel me bekocht”
  Liedekerke

  Johnny Van Droogen­broeck verlaat sp.a-Voor­uit: “Ik voel me bekocht”

  Ex-schepen Johnny Van Droogenbroeck verlaat de fractie sp.a-Vooruit en gaat voortaan als onafhankelijke zetelen. Hij blijft wel deel uitmaken van de meerderheid. Naar eigen zeggen was hem het schepenambt van partijgenoot Dirk Lodewijk, die op 30 juni stopt, beloofd maar keert de fractie nu terug op die beslissing. Bij sp.a-Vooruit valt te horen dat er nooit een definitieve beslissing genomen is over wie Lodewijk als schepen ging opvolgen.
 2. Van Bouchout over Saffelberg tot Gaasbeek: Deze 7 fietsroutes brengen je langs de mooiste kastelen van Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Bouchout over Saffelberg tot Gaasbeek: Deze 7 fietsrou­tes brengen je langs de mooiste kastelen van Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Voor de mooiste kastelen moet je niet per se naar Frankrijk. Ook in Vlaanderen werden in het verleden heel wat ridderlijke bouwwerken opgetrokken. En nu het weer wat zonniger wordt, kan je er met de fiets opuit trekken. Onze redactie stippelde een aantal fietsroutes uit langs de kastelen van Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van het stulpje van Rubens in Elewijt tot het kasteel de Ribaucourt in Steenokkerzeel: op ontdekkingstocht langs onze eigen ‘châteaux’.