Een beeld van bij de opbouw afgelopen week.
Volledig scherm
Een beeld van bij de opbouw afgelopen week. © Tom Vierendeels

School Rock valt letterlijk in het water, Affligem zoekt alternatief

AffligemHet had een schitterende namiddag moeten worden voor enkele duizenden lagere schoolkinderen uit de vier TARL-gemeenten. Rock Affligem stelde haar terrein ter beschikking van de gemeente Ternat om de scholieren uit te nodigen voor School Rock. Een festival met onder meer De KetnetBand.

0 reacties

 1. Verdachten tonen tijdens reconstructie hoe Yunus Calik (36) om het leven kwam: “Zo'n lelijke karatetrap, dan heb je de intentie om te doden”
  PREMIUM
  Aalst

  Verdachten tonen tijdens reconstruc­tie hoe Yunus Calik (36) om het leven kwam: “Zo'n lelijke karatetrap, dan heb je de intentie om te doden”

  In de Lange Zoutstraat in Aalst is maandagavond een urenlange reconstructie gehouden van de moord op Yunus Calik (36). De dertiger kwam om het leven nadat drie Roemeense verdachten hem rake klappen hadden gegeven. De aanleiding was een banale ruzie, maar de drie verdachten houden vol dat ze nooit de intentie hadden om het slachtoffer te doden. “Ze wijzen wel elkaar aan als persoon die de fatale trap heeft gegeven", zegt familielid Soner Calik.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 3. Al drie keer verhuisd en ook witloof is er ontstaan. Ontdek hier 9 leuke weetjes over de Plantentuin van Meise
  PREMIUM
  meise

  Al drie keer verhuisd en ook witloof is er ontstaan. Ontdek hier 9 leuke weetjes over de Planten­tuin van Meise

  Wist je dat alle geelgerande sansevieria's ter wereld een ‘nazaat’ zijn van de plant in de Plantentuin in Meise? Het prachtige domein is dan ook niet zomaar een gigantische tuin vol planten waar je doorheen kunt wandelen. Je vindt er prachtige serres, diverse biotopen in een 92 hectare groot domein en archieven die tot de nok volgestouwd zijn. Wij gingen op stap met medewerkers Lander Blommaert, Koen Es en Manon Van Hoye en diepten 9 leuke weetjes op uit 225 jaar Plantentuin.