Personeelsleden en mandatarissen van de gemeente en het OCMW volgen een webinar over mentale gezondheid.
Volledig scherm
Personeelsleden en mandatarissen van de gemeente en het OCMW volgen een webinar over mentale gezondheid. © Michel Verdoodt

Personeel van gemeente en OCMW krijgt webinar over mentale gezondheid

AffligemDe gemeente Affligem heeft alle personeelsleden en mandatarissen laten deelnemen aan een webinar over mentale gezondheid. Met ‘Zorgen voor jezelf’ wil De Hoofdzorg de mentale veerkracht en weerbaarheid vergroten bij het publiek.

0 reacties

 1. De Leertrommel gaat afgeleefde kleuterafdeling renoveren: “Project kost 1,8 miljoen euro, waarvan we dertig procent bijpassen”
  Opwijk

  De Leertrom­mel gaat afgeleefde kleuteraf­de­ling renoveren: “Project kost 1,8 miljoen euro, waarvan we dertig procent bijpassen”

  Vrij basisschool De Leertrommel uit de Schoolstraat ontvangt net geen 1,3 miljoen euro van de Vlaamse overheid. Het geld zal gaan naar de verbouwing van de kleuterafdeling waaraan een prijskaartje van 1,8 miljoen euro hangt. Directeur Katleen Van Lemmens hoopt dat de bouwwerken in september kunnen aanvatten. “De huidige gebouwen zijn tientallen jaren oud en zijn volledig op”, klinkt het. “We maken er nu een kleuterschool van die klaar is voor de toekomst.”
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan