Cultuurzaal Sanderus beschikt nu over een ruime foyer met ruime bar.
Volledig scherm
Cultuurzaal Sanderus beschikt nu over een ruime foyer met ruime bar. © Tom Vierendeels

Onherkenbare cultuurzaal Sanderus heropende dit weekend

AffligemHet gemeentebestuur heeft afgelopen weekend de cultuurzaal Sanderus aan de Bellekouter-site plechtig ingehuldigd. De verbouwingswerken gingen begin vorig jaar van start en de vernieuwde zaal kon eind augustus eindelijk voorlopig opgeleverd worden. Verenigingen en bloedgevers vinden er dus terug een thuis voor hun eetfestijnen, toneelvoorstellingen en andere activiteiten. Kostprijs: 1,7 miljoen euro.

2 reacties

 • Hedwig Van den Bergh

  1 maand geleden
  Een mooie prachtige cultuurzaal die voldoet aan de hedendaagse normen. Accoustiek, verwarming, keuken, bar en zo veel meer zijn nu zoals ze moeten zijn... proficiat,, dikke pluim voor het gemeentebestuur. De investering meer dan waard!
 • Filips Crombez

  1 maand geleden
  Proficiat subliem mooi
 1. Beklaagde met rijverbod neemt auto om medische en psychologische proeven af te leggen alvorens hij terug mag rijden
  Aalst

  Beklaagde met rijverbod neemt auto om medische en psychologi­sche proeven af te leggen alvorens hij terug mag rijden

  B.V. uit Aalst had goede intenties, maar deze zijn hem niet goed bevallen nu hij zich opnieuw voor de rechtbank moet verdedigen voor het niet naleven van een rijverbod. De man moest vier examens afleggen alvorens hij weer mocht rijden. Hij was met zijn voertuig naar de medische en psychologische proeven onderweg toen hij uit het verkeer werd gehaald door de politie.