De cast van Koning Lou.
Volledig scherm
De cast van Koning Lou. © Mozkito

Koning Lou viert tiende verjaardag met muzikaal spektakel en topacteurs

Koning Lou viert zijn tiende verjaardag met een muzikaal spektakel in aula Pieter De Somer in Leuven. De Affligemse regisseur Lieven Rossignol (45) wist onder meer topacteurs Steve Geerts, Marianne Devriese en Bert Huysentruyt te strikken voor de voorstelling.

0 reacties

  1. Iconisch café Malpertuus heeft nieuwe uitbaters: “Beroemde kroonluchter laten we hangen”
    PREMIUM
    Asse
    3

    Iconisch café Malpertuus heeft nieuwe uitbaters: “Beroemde kroonluch­ter laten we hangen”

    Dit najaar zal er een nieuwe wind door het iconische café Malpertuus op de Markt in Asse waaien. Wim Dierick (38) en Steven Dillen (36) van restaurant In Den Bloeyenden Wijngaerdt aan de overkant van het gezellige plein zijn de nieuwe huurders. De Markt zien leeglopen deed hen pijn, en met deze overname willen ze bijdragen aan een relance. De zaak wacht een nieuw uiterlijk en er volgt ook een subtiele naamswijziging.
  2. RESTOTIP. Jelle, de allereerste Mijn Restaurant-winnaar, slaat met Kwizien Brut Italiaanse weg in
    PREMIUM
    Ternat

    RESTOTIP. Jelle, de allereer­ste Mijn Restaurant-win­naar, slaat met Kwizien Brut Italiaanse weg in

    Jelle Temmerman (39) uit Ternat is een nieuw culinair avontuur gestart. De man raakte bekend toen hij samen samen met zijn moeder de allereerste editie van het programma Mijn Restaurant won. Maar zijn zaak ging failliet en hij ging vervolgens koken voor regeringsleiders bij de Europese Raad. Nu is hij met Kwizien Brut een pizzafoodtruck gestart met enkele vaste standplaatsen. Wij gingen al eens proeven.