Kinderdagverblijf Mieke Muis in de Fosselstraat in Hekelgem sloot vandaag onverwacht de deuren.
Volledig scherm
Kinderdagverblijf Mieke Muis in de Fosselstraat in Hekelgem sloot vandaag onverwacht de deuren. © Mozkito

Kinderdagverblijf legt boeken neer: 38 kindjes moeten op zoek naar nieuwe opvang

Het bekende kinderdagverblijf Mieke Muis in Hekelgem heeft vandaag onverwacht de deuren gesloten. De zaakvoerster legt de boeken neer. De ouders van de 38 kindjes die er verbleven moeten op zoek naar een nieuwe opvang.

6 reacties

 • robrecht Peeters

  2 jaar geleden
  wat houdt de ouders en aanverwante tegen om een protestmars te organiseren iets wat anders en in dit geval iets concreets......
 • Francine Joseph

  2 jaar geleden
  Privécréches zijn altijd een risico!
 • ivan DEJONGHE

  2 jaar geleden
  wie heeft die kindjes gemaakt , gemeentehuis of OCMW ???? vind het telkens laag bij de grond van alles telkens op die diensten te steken eerste verantwoordelijk ligt nog altijd wel bij de ouders , ja is een tegenslag zal ook de eerste niet zijn maar dat de ouders eerst eens uitkijken voor een oplossing in plaats van direkt aftegeven op een ander
 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  iedereen "moet" werken om de pensioenkassen en de belastingen te spijzen en de t'werkstellingscijfers hoog te houden. Mensen hebben geen keuze meer om nog hun eigen kinderen op te voeden.Kinderdagverblijven, voor- en naschoolsbewakingen .... het kost beslist evenveel een gepaste vergoeding te geven aan mensen die tijdelijk willen thuis blijven voor de opvoeding.
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Ouders moeten een waarborg storten. Voor wat eigenlijk. Men zou beter dergelijke kinderdagverblijven verplichten om een waarborg te storten. Die kan dan bij problemen gebruikt worden om ze nog de tijd open te houden tot ouders een oplossing gevonden hebben.
 1. Horeca mag straten in centrum opnieuw inpalmen met terrassen: “Gezellig aan tafel terwijl de kinderen veilig op straat spelen, een win-winsituatie”
  PREMIUM
  Merchtem
  1

  Horeca mag straten in centrum opnieuw inpalmen met terrassen: “Gezellig aan tafel terwijl de kinderen veilig op straat spelen, een win-winsitua­tie”

  Tot en met augustus wordt het centrum van Merchtem tijdens weekends opnieuw autovrij gemaakt. De horecazaken mogen de openbare weg innemen om er extra terrassen te plaatsen. Dat is een voordeel voor zowel klanten als de uitbaters, zeker voor zij die in normale omstandigheden over geen terras beschikken. “Wij kunnen nu vijftig personen een plek geven, tegenover de twee tafeltjes die we voordien konden zetten.”
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten