Jannick Van Vaerenbergh (58) neemt na bijna twintig jaar afscheid van Hekelgem, maar ook Hekelgem moet noodgedwongen afscheid nemen van hem.
Volledig scherm
Jannick Van Vaerenbergh (58) neemt na bijna twintig jaar afscheid van Hekelgem, maar ook Hekelgem moet noodgedwongen afscheid nemen van hem. © Tom Vierendeels

Jannick (58) van de Krantenboetiek neemt na bijna twintig jaar afscheid van Hekelgem

HekelgemHekelgem neemt na bijna twintig jaar afscheid van Jannick Van Vaerenbergh (58) en zijn Krantenboetiek. Een dalende verkoop — ook tijdens het afgelopen coronajaar — en de daarmee gepaarde onzekerheid over zijn toekomst in een nieuwbouw duwden hem richting zijn beslissing.  “Maar natuurlijk zal ik de mensen hier missen”, zegt hij.

3 reacties

 • Jan Pauwels

  1 jaar geleden
  Veel succes beste Jannick....we zullen die winkel missen.
 • FRANCIS ROELAND

  1 jaar geleden
  Beste Jannick we zullen u missen doe het verder goed en we komen u wel eens een bezoekje brengen in de HUBO
 • Karine Roeland

  1 jaar geleden
  Als je de prijzen van dagbladen en weekbladen zie, is het logisch dat mensen boekjes en kranten niet meer kopen. Kranten en weekbladen worden luxeartikelen. Voor een krant ben je maandelijks zo'n 68 euro kwijt en dat voor wat papier?
 1. Bart is ‘veiligste vrachtwagenchauffeur’ van 2022: “Tot mijn 26ste reed ik alleen met de bromfiets, vier jaar later zat ik in een vrachtwagen”
  PREMIUM
  Affligem/Willebroek

  Bart is ‘veiligste vrachtwa­gen­chauf­feur’ van 2022: “Tot mijn 26ste reed ik alleen met de bromfiets, vier jaar later zat ik in een vrachtwa­gen”

  Bart De Smedt (50) uit Affligem is De Gouden Ridder van de Weg 2022, een jaarlijkse bekroning voor een vrachtwagenchauffeur die al tien jaar ongevallenvrij rijdt. De chauffeur van Nedcargo Logistics uit Willebroek doet zelfs straffer, want in zijn carrière van twintig jaar was hij nog nooit bij een ongeval betrokken. “Geluk op de baan speelt een rol”, aldus Bart.
 2. IN BEELD. Van zoete tot hartige eclairs: deze bakkers halen voor de Week van de Eclair de origineelste smaken uit de kast

  IN BEELD. Van zoete tot hartige eclairs: deze bakkers halen voor de Week van de Eclair de origineel­ste smaken uit de kast

  Nog tot zondag 26 juni is het de Week van de Eclair. Over heel het land zetten bakkers en patissiers het langwerpige gebakje voor de gelegenheid extra in de kijker. Ze voegen er fruit aan toe, maken het in de vorm van een dier of transformeren het tot een hartige versie: denk aan een broodje, of zelfs een vol-au-vent-versie. Wij zetten 12 opvallende eclairs op een rijtje. Waar passeer jij dit weekend?