Sandrijn Van Vaerenbergh en haar buurman Rudy Hellinckx weten niet waar de trillingen vandaan komen.
Volledig scherm
Sandrijn Van Vaerenbergh en haar buurman Rudy Hellinckx weten niet waar de trillingen vandaan komen. © Mozkito

“Het lijkt wel of het hier spookt”: ramen en deuren rammelen en beven door mysterieuze trillingen die half dorp wakker houden

De inwoners van Teralfene, deelgemeente van Affligem, worden al enkele dagen en nachten wakker gehouden door geheimzinnige trillingen die ramen en deuren doen rammelen en beven. Het gemeentebestuur is een onderzoek gestart naar de oorzaak. “Het lijkt wel of het hier spookt.”

 1. Eigenaars appartementsgebouw vragen oplossing na aanhoudende diefstallen: “Deurkrukken gestolen waardoor bij brand iedereen als rat in de val zou zitten”
  Denderleeuw

  Eigenaars apparte­ments­ge­bouw vragen oplossing na aanhouden­de diefstal­len: “Deurkruk­ken gestolen waardoor bij brand iedereen als rat in de val zou zitten”

  De eigenaars van Residentie Express op het stationsplein in Denderleeuw zijn het vandalisme aan hun gebouw grondig beu. Al maandenlang zijn er problemen en deze week was het opnieuw prijs. Het ging zelf zo ver dat alle deurkrukken afgelopen week werden gestolen. Niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk: bij brand zouden de bewoners immers geen uitweg meer hebben. “Dit gedrag is ongehoord en het moet stoppen", zegt Luc De Dier.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?