(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © Getty Images/Maskot

Gemeentepersoneel kan vier jaar fiets leasen

AffligemPersoneelsleden van de gemeente Affligem krijgen de kans om voor vier jaar een fiets te leasen. Geïnteresseerden krijgen hiervoor een budget van 65 euro per maand. Na vier jaar krijgt men de mogelijkheid om de fiets voor een restwaarde over te nemen. Het initiatief kadert binnen het klimaatactieplan van de gemeente.

0 reacties

 1. Kenny (21) is op weg naar een feestje, even later vecht hij voor zijn leven: “Terwijl hij hulpeloos op de grond lag, staken ze hem drie keer”
  PREMIUM

  Kenny (21) is op weg naar een feestje, even later vecht hij voor zijn leven: “Terwijl hij hulpeloos op de grond lag, staken ze hem drie keer”

  Het moest een gezellig feestje in Ledeberg worden, helaas draaide dat voor Kenny (21) helemaal anders uit. De Aalstenaar werd voor de deur opgewacht door vijf gewapende mannen die hem zwaar te grazen namen. Een vete tussen twee bendes, mogelijk te situeren binnen het ‘drillrap milieu’, zou aan de basis van de steekpartij liggen. Kenny maakte er echter geen deel van uit. “Het is enkel dankzij een operatie van zes uur dat ik nog leef”, getuigde hij emotioneel voor de rechter, die vandaag over het lot van de daders beslist.
  Aalst
 2. Buur stuurt politie af op krijttekeningen van kinderen, inwoners roepen nu op 'heel Aalst vol te kleuren'
  PREMIUM

  Buur stuurt politie af op krijtteke­nin­gen van kinderen, inwoners roepen nu op 'heel Aalst vol te kleuren'

  Nadat een buur afgelopen weekend de politie belde over stoepkrijttekeningen van kinderen en agenten vervolgens de papa vroegen die te verwijderen, zijn de Aalstenaars begonnen met een ludiek protest. Niet alleen sociale media staan plots vol Aalsterse stoepkrijttekeningen, op Facebook is er nu zelfs een event aangekondigd om dit weekend het ‘WK stoepkrijt’ te houden. Maar is er in Aalst nu sprake van een stoepkrijtverbod of niet? En staan daar dan boetes op?
  Aalst