Het gemeentebestuur is tevreden dat het de parking in Teralfene eindelijk heeft kunnen aankopen.
Volledig scherm
Het gemeentebestuur is tevreden dat het de parking in Teralfene eindelijk heeft kunnen aankopen. © Tom Vierendeels

Gedaan met putten en stofwolken: heraanleg op komst nu gemeente parking kan aankopen

TeralfeneHet gemeentebestuur heeft na bijna vijftien jaar de parking aan het voetbalplein van VC Leeuwkens Teralfene kunnen aankopen. Het bestuur kon een mooie slag slaan door het perceel aan te kopen voor zowat 150.000 euro minder dan de waarde die de grond na een schatting indertijd kreeg.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.