Het Affligemse vaccinatiecentrum van Eerstelijnszone AMALO in de Bellekouterhal.
Volledig scherm
Het Affligemse vaccinatiecentrum van Eerstelijnszone AMALO in de Bellekouterhal. © Tom Vierendeels

Eén op drie van de -12-jarigen uit Amalo komt vaccin halen, achterstand bij boosterprikken intussen weggewerkt

Asse/Merchtem/Affligem/Liedekerke/OpwijkIn het vaccinatiecentrum van Eerstelijnszone AMALO heeft zo’n dertig procent van de ouders van -12-jarigen positief gereageerd op de uitnodiging om hun kind te laten vaccineren. Afgelopen weekend werden de eerste zevenhonderd prikken gezet. Intussen lijkt de achterstand die de Eerstelijnszone op de rest van Vlaanderen op vlak van boosterprikken had weggewerkt.

0 reacties

  1. “Bestuurders met alcoholprobleem worden rijongeschikt verklaard , maar gaan gewoon weer de baan op mét medeweten van justitie”
    PREMIUM
    VILVOORDE

    “Bestuur­ders met alcoholpro­bleem worden rijonge­schikt verklaard , maar gaan gewoon weer de baan op mét medeweten van justitie”

    “Ik vraag u om een taalwijziging voor mijn cliënt.” Het is een zin die wel vaker weergalmt in de rechtbanken van het arrondissement Halle-Vilvoorde, waar procureur des Konings Ine Van Wymersch de strafrechtelijke plak zwaait. Iedereen heeft het recht om in zijn moedertaal berecht te worden en daar wordt gretig gebruik van gemaakt. “Of misbruik...”, zegt Ine Van Wymersch in een exclusief interview met Het Laatste Nieuws.