De jongelingen van de Dr. Tistaertvrienden zakten af naar het domein om de cheque in ontvangst te nemen en ook enkele trainingsrondjes te rijden op het parcours.
Volledig scherm
De jongelingen van de Dr. Tistaertvrienden zakten af naar het domein om de cheque in ontvangst te nemen en ook enkele trainingsrondjes te rijden op het parcours. © Mozkito

Dr. Tistaertvrienden krijgt 1.000 euro van BossCross-vrienden (en samen organiseren ze eerste Affligemse cyclocross)

De jeugdafdeling van de wielerschool van de Dr. Tistaertvrienden heeft een cheque van 1.000 euro ontvangen aan de BosCross-vrienden uit Hekelgem. Het gaat om de opbrengst van het zomerevenement. Beide verenigingen zullen samen ook voor het eerst een officiële cylcocross organiseren.

0 reacties

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Okapi-jeugdspelers trekken deze zomer weer naar de Verenigde Staten: “Maar het wordt de duurste reis in dertig jaar”
  PREMIUM

  Oka­pi-jeugdspe­lers trekken deze zomer weer naar de Verenigde Staten: “Maar het wordt de duurste reis in dertig jaar”

  Reizen door het land van de NBA, proeven van de authentieke basketcultuur, welke jonge basketter droomt er niet van? Dertig jaar geleden trok de jeugd van Okapi Aalst voor het eerst richting de Verenigde Staten en dat doen ze deze zomer opnieuw. Al wordt die ‘Roadtrip USA 2023’ nu wel een pak duurder. “Dus hebben we de bijdrage van de jeugdspelers moeten optrekken”, zegt organisator Chris Ringoir.
  Aalst