De jongelingen van de Dr. Tistaertvrienden zakten af naar het domein om de cheque in ontvangst te nemen en ook enkele trainingsrondjes te rijden op het parcours.
Volledig scherm
De jongelingen van de Dr. Tistaertvrienden zakten af naar het domein om de cheque in ontvangst te nemen en ook enkele trainingsrondjes te rijden op het parcours. © Mozkito

Dr. Tistaertvrienden krijgt 1.000 euro van BossCross-vrienden (en samen organiseren ze eerste Affligemse cyclocross)

De jeugdafdeling van de wielerschool van de Dr. Tistaertvrienden heeft een cheque van 1.000 euro ontvangen aan de BosCross-vrienden uit Hekelgem. Het gaat om de opbrengst van het zomerevenement. Beide verenigingen zullen samen ook voor het eerst een officiële cylcocross organiseren.

0 reacties

 1. Weekend zonder Alcohol in AMOW: bestuurder met ingetrokken rijbewijs onder invloed van drank en drugs geflitst aan 95 km/u
  Asse/Merchtem/Opwijk/Wemmel

  Weekend zonder Alcohol in AMOW: bestuurder met ingetrok­ken rijbewijs onder invloed van drank en drugs geflitst aan 95 km/u

  Opmerkelijk. Tijdens één van de controles in het kader van het Weekend zonder Alcohol heeft de politiezone AMOW een verkeerscrimineel uit het verkeer geplukt. De man zijn rijbewijs was al ingetrokken maar besliste om toch te rijden onder invloed van drank en drugs. Bovendien werd hij geflitst aan 95 kilometer per uur waar vijftig is toegelaten. Tijdens de verschillende controles werden overigens verschillende rijbewijzen ingetrokken of ingehouden.
 2. Dronken chauffeurs maken brokken. Corona steeds vaker excuus voor uitspattingen: “Twee glazen wijn gedronken? Twee emmers zou ik nog geloofd hebben”
  PREMIUM
  Halle/Liedekerke/Dilbeek/Beersel

  Dronken chauffeurs maken brokken. Corona steeds vaker excuus voor uitspattin­gen: “Twee glazen wijn gedronken? Twee emmers zou ik nog geloofd hebben”

  Als we al eens op stap gaan in coronatijden dan gieten we ons vol met alcohol. Zo leek het toch tijdens een speciale zitting in de politierechtbank in Halle. Tientallen chauffeurs die dronken brokken maakten moesten verschijnen. “Na de lockdown was een feestje pas geslaagd met meer dan 3 promille alcohol in het bloed”, stelde rechter Johan Van Laethem sarcastisch vast. Enkele uitspattingen op een rij.
 1. Jonge bestuurder met voorlopig rijbewijs knalt met voertuig van vriend tegen oplegger: “Vriend raadde me aan om te gaan lopen”
  Erembodegem

  Jonge bestuurder met voorlopig rijbewijs knalt met voertuig van vriend tegen oplegger: “Vriend raadde me aan om te gaan lopen”

  Twee jonge vrienden stonden maandag terecht voor de Aalsterse politierechtbank nadat ze op 2 juni 2020 een ongeval hadden op het industrieterrein in Erembodegem. De eigenaar van het voertuig had zijn vriend laten rijden met een voorlopig rijbewijs, maar die reed tegen een oplegger aan. “Ik had schrik en vroeg daarom aan mijn vriend of hij wilde gaan lopen", aldus D.S.
 2. Eén op drie van de -12-jarigen uit Amalo komt vaccin halen, achterstand bij boosterprikken intussen weggewerkt
  Asse/Merchtem/Affligem/Liedekerke/Opwijk

  Eén op drie van de -12-jarigen uit Amalo komt vaccin halen, achter­stand bij booster­prik­ken intussen weggewerkt

  In het vaccinatiecentrum van Eerstelijnszone AMALO heeft zo’n dertig procent van de ouders van -12-jarigen positief gereageerd op de uitnodiging om hun kind te laten vaccineren. Afgelopen weekend werden de eerste zevenhonderd prikken gezet. Intussen lijkt de achterstand die de Eerstelijnszone op de rest van Vlaanderen op vlak van boosterprikken had weggewerkt.