Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Dieven aan de haal met betaalterminal van tankstation, één verdachte opgepakt

AffligemOpmerkelijke diefstal bij het Maes-tankstation langs de Brusselbaan in Hekelgem. Dieven gingen er aan de haal met de betaalterminal die aan de pompen geïnstalleerd stond. Hun vluchtwagen staken ze in het nabijgelegen industrieterrein in de fik. Een patrouille van de politiezone TARL kon één verdachte arresteren.

0 reacties

 1. Getuige van dodelijk vluchtmisdrijf kende slachtoffer (77): “Ze genoot van haar ritjes met de bromfiets”
  Play
  PREMIUM
  Gijzegem/Buggenhout

  Getuige van dodelijk vluchtmis­drijf kende slachtof­fer (77): “Ze genoot van haar ritjes met de bromfiets”

  In de Vereeckenstraat in Gijzegem gebeurde woensdagnamiddag een zwaar verkeersongeval waarbij een bestuurder vluchtmisdrijf pleegde. Hij raakte een bromfietser, een 77-jarige vrouw uit Buggenhout, bij een inhaalmanoeuvre en reed na het ongeval gewoon door. De politie patrouilleert op verschillende plaatsen om de automobilist op te sporen. De vrouw is in het ziekenhuis intussen overleden aan haar verwondingen. Een getuige die de eerste zorgen toediende, doet aangeslagen het verhaal.
 2. Kinderen tussen 5 en 11 jaar oud krijgen coronaprik in vaccinatiecentrum van Dilbeek: “Je voelt dat ze er écht mee bezig zijn”
  PREMIUM
  Dilbeek/Ternat

  Kinderen tussen 5 en 11 jaar oud krijgen coronaprik in vaccinatie­cen­trum van Dilbeek: “Je voelt dat ze er écht mee bezig zijn”

  In het vaccinatiecentrum van Dilbeek/Ternat kregen zaterdag voor de tweede week op rij kinderen tussen 5 en 11 jaar hun prik van het Pfizervaccin. Kinderen werden na hun prik opgevangen door animatoren en ontvingen een vaccinatiekaart ‘virusvechters’. Intussen rondden de twee gemeenten de kaap af van 1.000 gevaccineerde kinderen, met nog één dag te gaan volgende week.