Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Dieven aan de haal met betaalterminal van tankstation, één verdachte opgepakt

AffligemOpmerkelijke diefstal bij het Maes-tankstation langs de Brusselbaan in Hekelgem. Dieven gingen er aan de haal met de betaalterminal die aan de pompen geïnstalleerd stond. Hun vluchtwagen staken ze in het nabijgelegen industrieterrein in de fik. Een patrouille van de politiezone TARL kon één verdachte arresteren.

0 reacties

 1. HUIZENJACHT. Liedekerke, levendige gemeente in het Pajottenland: “Een ‘blokje’ met meerdere flats heb je zeker onder de 600.000 euro”
  PREMIUM
  Liedekerke

  HUIZEN­JACHT. Liedekerke, levendige gemeente in het Pajotten­land: “Een ‘blokje’ met meerdere flats heb je zeker onder de 600.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week bezoeken we Liedekerke in het Pajottenland. “De residentiële wijken blijven populair, maar dit deel van de gemeente is aan een stevige opmars bezig.”
 2. Mike (52) en Hilde (50) krijgen drie jaar vliegverbod van TUI: “Ons hondje Pippa wou eventjes uit de hondentas, maar dat mocht niet”
  PREMIUM
  Hofstade

  Mike (52) en Hilde (50) krijgen drie jaar vliegver­bod van TUI: “Ons hondje Pippa wou eventjes uit de hondentas, maar dat mocht niet”

  Mike Adem (52) en Hilde Mertens (50) uit Hofstade mogen drie jaar niet meer met touroperator TUI vliegen. Ze zijn gestraft, na een discussie met het cabinepersoneel over hun hondje Pippa. “Na 9 uur vertraging haalden we onze chihuahua eventjes uit de draagtas en daarvoor zijn we nu toch wel heel streng gestraft”, zegt het koppel.
 3. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.