Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Geert De Rycke

Bleregemkermis keert dit weekend terug met lightversie

AffligemNa een jaar onderbreking keert dit weekend Bleregemkermis terug. Weliswaar in beperkte vorm, waardoor bepaalde activiteiten ook dit jaar niet doorgaan. Toch konden de organisatoren een mooi programma bij elkaar krijgen.

0 reacties

 1. Scheidsrechter met brandweerervaring en andere vrijwilligers redden leven van beloftevolle volleyballer: “Blij dat defibrillator snel gebruikt werd”
  Aalst

  Scheids­rech­ter met brandweer­er­va­ring en andere vrijwilli­gers redden leven van beloftevol­le volleybal­ler: “Blij dat defibrilla­tor snel gebruikt werd”

  Martin Perin, beloftevol volleyballer bij Maaseik, heeft zijn leven te danken aan de scheidsrechter en enkele vrijwilligers die gisteren in Aalst aanwezig waren bij de wedstrijd. De jongeman kreeg een hartstilstand, maar dankzij de snelle aanlevering van een defibrillator kon het leven gered worden van de tiener. “Onze AED in de sporthal heeft zijn nut bewezen en daar kunnen we alleen maar blij om zijn”, zegt Sven Van Keymeulen van sporthal Schotte.
 2. RESTOTIP: UNIK Osteria & Vinetoca: Italiaanse deelplankjes en uitgebreide wijnkaart in hartje Brussel
  PREMIUM
  Brussel

  RESTOTIP: UNIK Osteria & Vinetoca: Italiaanse deelplank­jes en uitgebrei­de wijnkaart in hartje Brussel

  Op het einde van de Schildknaapstraat, een steenworp verwijderd van het Muntplein, vind je UNIK Osteria & Vinetoca. De zaak opende pas recent de deuren, en is het tweede geesteskind van uitbater Renaud Waterloos naast het bekende restaurant Ricotta & Parmesan. Je kan er terecht voor Italiaanse deelgerechtjes en een lijvige wijnkaart. Wij gingen alvast even langs.