Bewoner zwaargewond bij home-invasion in Hekelgem: koppel vastgebonden, verdachten kunnen vluchten

AffligemVier of vijf verdachten hebben dinsdagochtend een villa langs de Brusselbaan in Hekelgem overvallen. Een koppel zestigers werd aangevallen in hun garage, vastgebonden en bedreigd. De daders namen de man zo zwaar onder handen dat hij zwaargewond afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Zijn leven is gelukkig niet in gevaar.

11 reacties

 • Norbert Bauwens

  2 maanden geleden
  Overal staan camera's maar geen enkele heeft ooit iets gezien...Werken die wel?
 • Annie Dasque

  2 maanden geleden
  Hoe erg, spoedig herstel nergens ben je nog veilig. Zit de hele dag met deuren vast waar is de tijd dat de aachterdeur overal open stond.
 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  Vreselijk, heel veel sterkte en beterschap!
 • Michael Roelens

  2 maanden geleden
  Wel zo te zien zijn de bewoners al zeker geen doppers, mooi huis, open plaats oh en ja de autostrade is er zo goed als pal naast... Wat zou het motief geweest zijn? En dan pronken onze Schitterende ministers met peperdure ANPR (slimme) camera's waar iedere belastingbetaler aan meebetaald heeft zodat een slimme kilometer heffing verwezenlijkt kan worden, maar kunnen ze niet eens de nummerplaat achterhalen van die brave jongens. Leuk om nog eens te zien hoe goed onze belastinggeld besteed wordt...
 • wim CLAES

  2 maanden geleden
  België 2021, we zullen eraan gewoon moeten worden zeker...
 1. Meteen tot 40 % korting: bij deze vijf winkels in Brussel en de Rand moet je zeker eens langsgaan tijdens de solden
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Meteen tot 40 % korting: bij deze vijf winkels in Brussel en de Rand moet je zeker eens langsgaan tijdens de solden

  Deze week werden de solden opnieuw op gang getrapt. Nog tot het einde van de maand kan je in heel wat winkels een mooie slag slaan. Onze redactie contacteerde enkele lokale boetiekjes en winkels in Brussel en de Rand en polste naar hun plannen voor de koopjes. Met welke kortingen zijn ze aan de solden begonnen? En mogen we naar het einde toe nog wat meer verwachten? Bij heel wat zaken vind je meteen mooie kortingen, maar ze blijven toch voorzichtig met de hele grote getallen.
 1. Kinderen tussen 5 en 11 jaar oud krijgen coronaprik in vaccinatiecentrum van Dilbeek: “Je voelt dat ze er écht mee bezig zijn”
  PREMIUM
  Dilbeek/Ternat

  Kinderen tussen 5 en 11 jaar oud krijgen coronaprik in vaccinatie­cen­trum van Dilbeek: “Je voelt dat ze er écht mee bezig zijn”

  In het vaccinatiecentrum van Dilbeek/Ternat kregen zaterdag voor de tweede week op rij kinderen tussen 5 en 11 jaar hun prik van het Pfizervaccin. Kinderen werden na hun prik opgevangen door animatoren en ontvingen een vaccinatiekaart ‘virusvechters’. Intussen rondden de twee gemeenten de kaap af van 1.000 gevaccineerde kinderen, met nog één dag te gaan volgende week.