Het vaccinatiecentrum van AMALO in de Bellekouterhal in Affligem.
Volledig scherm
Het vaccinatiecentrum van AMALO in de Bellekouterhal in Affligem. © Tom Vierendeels

AMALO start op 15 januari met vaccinatie van -12-jarigen

Asse/Merchtem/Affligem/Liedekerke/OpwijkIn het Affligemse vaccinatiecentrum van de Eerstelijnszone AMALO wordt op zaterdag 15 januari gestart met het vaccineren van kinderen van 5 tot 11 jaar. De eerste uitnodiging daarvoor zijn eind december vertrokken. Volgens AMALO wordt aanbevolen dat kinderen die risicopatiënt zijn gevaccineerd worden. Voor anderen is het op vrijwillige basis met toestemming van kind en ouders.

0 reacties

 1. 
Van glazen bloemen tot kunst met bouwafval: deze 7 kunstenaars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van glazen bloemen tot kunst met bouwafval: deze 7 kunste­naars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Op 13, 14 en 15 mei vindt Atelier in Beeld voor het eerst in levenden lijve plaats. Dan kan je langsgaan bij honderden kunstenaars uit heel Vlaanderen om een kijkje te nemen in hun heiligdom. Wij doorzochten het aanbod en selecteerden zeven kunstzinnige plekjes in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van leerlingen tekenkunst in Gooik tot een internationale artieste in Elsene. Hier geef je je ogen de kost.
 2. Politie valt binnen op illegale kerstfeestjes, barbecues en trouwerijen maar 9 op 10 (!) coronazondaars sturen nadien kat naar rechtbank: “Het zal hen wellicht weinig kunnen schelen?”
  PREMIUM
  Halle

  Politie valt binnen op illegale kerstfeest­jes, barbecues en trouwerij­en maar 9 op 10 (!) coronazon­daars sturen nadien kat naar rechtbank: “Het zal hen wellicht weinig kunnen schelen?”

  Amper één op tien beklaagden verscheen maandag voor de politierechter tijdens een nieuwe coronazitting in Halle. Wie opdaagde kon op begrip rekenen van rechter Dina Van Laethem. Zo werd een man vrijgesproken voor een ritje naar spoed. En een mama kreeg dan weer een werkstraf ondanks het feit dat haar kinderen de politie bespuwden tijdens een illegaal onderonsje. Wie zijn kat stuurde werd wel zwaarder gestraft.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.